ماکروفر و فر

قیمت ماکروفر و فر

ماکروفر و فر

قیمت ماکروفر و فر

۱۵ مطلب در دی ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

همچنین صورت ظروف نیز در توزیع یکنواخت حرارت تاثیر دارااست . ظروف مربع صورت اکثر زمان ها موجب ساخت سوختگی هایی در کناره ها و زاویه ها می شود . در ظروف گرد یا این که بیضی صورت از سوختن خوراک در حاشیه ها و کنقیمت مایکروفراره ها خودداری شده و گرم کردن بطور یکنواخت در مرحله ظروف صورت می گیر . مقاله دیگر راجع به ظروف کم عمق به دلیل این که مرحله وسیعی برای گرم کردن مهیا می نمایند مطلوب می‌باشند .

تشعشع و نشت آن

برای اطمینان از این‌که اقتدار دستگاههای ساخت MW فورا بعداز گشوده شدن درب آن انقطاع می شود . این درب ها با دست کم دو جدار ساخته میگردند . احتمال نشت این امواج از کناره های درب با اهمیت که بصورت ناقصی به نیز متصل گردیده اند یا این که درب حیاتی مورد صدمه واقع شده‌است , موجود است . چنانچه درب فر به نیکی جا نمی افتد یا این که نماد هایی از صدمه به روی آن دیده میشود , به وسیله یک کارشناس با کفایت در این مورد می بایست سنجیده شود .

به دلیل این که این امواج از سطح های فلزی منعکس می گردند , استعمال از ظروف فلزی منحصر به فرد آشپزی سنتی یا این که کاغذهای فویل آلومینیومی برای این دستگاه مطلوب نیستند . سطح ها فلزی نیز سبب ساز پخش نا متعارف گرما شده و نیز احتمال صدمه به دنه خویش فر موجود هست .

برای به کار گیری خوبتر از این روش پخت به مورد ها پایین دقت فرمائید :

مواد غذایی را بطور یکنواخت در یک ظرف رمز پوشیده پخش نمائید , در حالتی که نیازهست پاره ای مایعات به آن بیفزایید . درب ظرف محتوی طعام را به صورت شل ببندید یا این که در حالتی که از پوشش های پلاستیکی نازک اختصاصی به کار گیری می‌کنید منافذی برای خروج بخار گرم در آن تعبیه فرمایید , پوشش روی این ظروف سبب ساز محافظت رطوبت و حرارت دهی مطمئن و یکنواخت می شود .
مطلوب خیس است که طعام را به قطعات کوچکتر نسبت به قطعات بزرگتر در فر بپزید و از حرارت کمتر و در زمان طولانی تر استفاده کنید ،  به نسبت اینکه قدرت 100 % و در زمان کمتر باشد ، می توان از قدرت 50% و در زمان طولانی تر استفاده کرد .
    در حین پختن غذا ، آنرا به هم بزنید یا بچرخانید ( زیر و رو کنید ) این مسئله به اطمینان از اینکه تمام غذا به طور یکنواخت حرارت دیده و نقاطی سرد ( cold spot   ) باقی نمی ماند کمک می کند . ( نقاط سرد بر اثر حرارت غیر یکنواخت در غذا تولید شده و باعث زنده ماندن میکرو ارگانیسم های ناخواسته در این فضا می شود )
    اگر قسمتی از مراحل پخت غذا بعد از فر میکرو ویو باید بوسیله دیگری تکمیل شود ، این کار را بلافاصله انجام دهید . هرگز غذای نیم پخته و نیمه آماده را برای استفاده مجدد نگهداری نکنید .
    برای کنترل دما در مراحل پخت از دماسنج مخصوص گوشت استفاده کنید یا دماسنجی که در خود فر برای اینکار وجود دارد . برای اطمینان از درجه حرارت ایمن برای پخت ، گوشت ها را در چند منطقه از لحاظ حرارتی کنترل کنید تا مطمئن شوید که حرارت برای گوشت تا 160 درجه فارنهایت ، مرغ تا 180 درجه فارنهایت ، برای فرآورده های تخم مرغ تا 160 درجه فارنهایت  می رسد . گوشت ماهی را بوسیله کارد به صورت ورقه هایی نازک ( به دلخواه ) درآورید و به اندازه مناسب حرارت دهید .
    میزان الحراره را در ضخیم ترین قسمت گوشت یا مرغ قرار دهید . دقت کنید که نزدیک استخوان یا در قسمت های پر چربی نباشد . اگر مرغ درسته است بهترین قسمت داخلی ترین قسمت ران مرغ است .
    قطعات بزرگ گوشت را از استخوان جدا کنید . استخوان مانند یک سپر از رسیدن حرارت لازم برای پخت به گوشت های اطراف خود جلوگیری می کند .
    استفاده از روش پخت با میکرو فر برای مرغ های درسته که شکم آنها با مواد غذایی مختلف پر شده است به هیچ وجه توصیه نمی شود .
    استفاده از این روش برای تهیه غذای کودکان ، یا گرم کردن شیر آنها توصیه نمی شود ، زیرا احتمال سوختگی دهان طفل وجود دارد . اگر این کار را می کنید ، غذا را هم بزنید – بطری شیر را تکان دهید و نیم گرم شدن آن را آزمایش کنید .
    غذاهای پخته شده را تا درجه حرارت 165 درجه فارنهایت گرم کنید ، طوری که از غذا بخار خارج شود و در لمس داغ باشد .
    گوشت و مرغی را که از این روش برای یخ زدایی آنها استفاده کرده اید بلافاصله باید پخته شوند . بعضی از قسمت های این مواد غذایی در حین ( ذوب شدن ) آب شدن یخ شروع به پختن می کند و نگهداشتن آنها صحیح نمی باشد .
    بخاطر داشته باشید که غذا ها را بعد از آماده شدن از میکرو فر خارج کنید . غذا نباید در داخل مایکرو ویو فراموش شود . مازاد آنها را به یخچال منتقل کنید .
    هرگز از کاغذهای معمولی ، پاکت های خرید یا روزنامه در داخل فر استفاده نکنید .

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

میکرو فر , روش فعالیت و نکات ایمنی :
در سال 1989 پس از تکثیر یک مقاله در خبرنامه دارای اعتبار Lancet مبتنی بر این که , این روش پخت سبب ساز به ساخت یک ماده سمی بالقوه فعال در طعام می شود ع نگرانی هایی را برای مصرف کنندگان به‌وجود آورد . این مورد بوسیله یک کمیته از Health and Medical Research Council مورد بررسی دوباره قرار گرفته و معلوم شد که نتیجه ها بدست آمده در تجربه فوق ارتباطی با روش پخت نداشته و این روش پخت برای مصارف خانگی تماما ( امن و مطمئن است .

فرهای میکرو ویو و حرارت دهی غیر یکنواخت

غذاهای پخته شده درین روش بطور یکنواختی گرم نمی‌شوند و احتمال این‌که میکرو ارگانیسم های تحمیلی در بخش و جزء خوراک که بطور مطلوب حرارت ندیده است , باقی بماند موجود هست . برای برطرف کردن این نقیصه , از پروانه های همزن برای هوای باطن فر و صفحه ها چرخنده که بشقاب روی آن قرار می‌گیرد , به کارگیری می نمایند و پیشنهاد میشود برای اطمینان از زمان های مقرر شده برای غذاهای گوناگون تماما ( رعایت شود . اکثری از غذاهای قابل پخت با روش MW مشتمل بر یک راهبرد برای همزدن طعام در فواصلپخت است ( غذاهایی مثل لازانیا که نمی‌توان آن ها را بهم زد می بایست در بازه زمان مقرر در فر باقی بماند تا کلیه فرآورده به یک مرتبه حرارت یکنواخت رسد ) .

موضوع این‌که تا چه میزان این امواج میتوانند در خوراک شکافت نمایند , بستگی به ضخامت قطعه , مخلوط آن و اندازه رطوبت طعام دارااست . تکه های کلفت گوشت کبابی عموما ( تا عمق یک اینچ ( 5/2 سانتیمتر ) از سطح های فرنگی پخته میشوند و حرارت بعدا ( به آرامی به طرف درون رخنه کرده و در مسیر خویش به پختن خوراک ادامه می‌دهد .

ظروف و پوشش های قابل به کار گیری برای پخت با میکرو فر  

اگر چه استاندارد مشخصی برای این منظور وجود ندارد و هرگونه ظروفی که با بر چسب  safe – microwave   وجود دارند به توجه و دقت تولید کنندگان آنها بستگی دارد . به طور کلی تنها آن دسته از ظروف پلاستیکی که بطور مشخص برای استفاده از میکرو فر طراحی شده اند باید مورد استفاده قرار گیرند ، این ظروف در زمانی که در سطوح آنها کمترین نشانه ای از ترک خوردگی یا تغییراتی در رنگ دیده شود ، باید دور ریخته شوند . در این مورد ظروف شیشه ای به ظروف پلاستیکی ارجحیت دارند . زمانی که از پوشش های نازک پلاستیکی برای پوشاندن دهانه ظروف غذا استفاده می شود باید دقت کرد این پوشش ها تماس مستقیم با غذا نداشته باشند .

بسیار اهمیت دارد که دقت کنیم ظروف غذایی که مخصوص نگهداری بعضی از مواد غذایی در فریزر است مانند ظروف حاوی مارگارین و ظروف حاوی بعضی از اقسام پنیر و ... در معرض حرارت در فرهای میکروویو قرار نگیرند . حرارت این فرها ممکن است باعث ذوب شدن این ظروف و ورود ناخواسته  بعضی از مواد شیمیایی نامناسب به داخل مواد غذایی شود . احتمال ورود مواد ، در غذاهای داغ چرب بیشتر است ( ترجیحا" از ظروف شیشه ای برای این غذاها استفاده شود ) .

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر سامسونگ

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

فرهای میکروویو امروزه یک روش مطلوب و راحت برای پخت و گرم کردن طعام می بمایکروفراشند . سادگی عمل کردن با آن و صرفه جویی در طول تحت عنوان مزایای این وسیله سبب ساز محبوبیت عامه , برای مصارف خانگی و رستورانها شده‌است . در حالیکه بعضا از مصرف کنندگان در باره امنیت این وسیله و تاثیرات آن بر روی مواد غذایی اظهار نگرانی می نمایند .
فرهای میکروویو چه طور فعالیت می نمایند ؟
میکروویو نوعی انرژی الکتریکی و مغناطیسی است که در دور و اطراف تکان می نماید . مولد این امواج یک لوله الکترونی مگنترون است . این امواج از موادی مانند شیشه , صفحه , پلاستیک و مواد شبیه عبور کرده , البته به وسیله فلز منعکس می شود . این امواج پس از ایجاد آنقدر به دیواره های داخلی فر برخورد می نماید تا بوسیله خوراک جذب شوند و منجر می گردند که مولکول های غذایی مثل آب ( یک جاذب خیلی اثر گذار برای این امواج است ) به جنبش درآمده و نوسان نمایند و نتیجتا ( حرارت ایجاد شده و درین فرآیند طعام پخته شود .
پخت و پز با میکروویو و خاصیت تغذیه ای
اکثر زمان ها گزارش های نشر داده شده در باره بها تغذیه ای , غذاهای پخته شده با میکروفر نشان دهنده این است که غذاهای مهیا شده با اینروش دستکم به به عبارتی مقدار , غذاهای مهیا شده با روش های سنتی مغذی است . اکثر زمان ها این مطالعات بر روی مراقبت ویتامین تمرکز می نماید و به صورت اخص از تیم ویتامین های محلول در آب به روی ویتامین C و تیامین می‌پردازد . در مقایسه روشهای پخت , روش پختن با میکروفر از حیث از دست رفتن ویتامین ها به داخل آب نتایج از پخت به روش آب پز ارجحیت دارااست و از این لحاظ مشابه بخارپز کردن مواد غذایی است . به صورت معمول داده ها خیلی پاره ای در رابطه اثر این روش پخت بر ترکیبات غذایی مانند کربوهیدرات ها ، چربی ها و ویتامین های محلول در چربی در دسترس است . کیفیت پروتئین ها در روش فوق بهتر از پخت آنها با روش سنتی است . دلیل این امر اکسیداسیون کمتری است که در گوشت پخته با روش میکرو فر وجود دارد. گرم کردن دو مرتبه غذاها توسط میکروفر ، نسبت به گرم نگهداشتن غذاها برای مدت طولانی سریع انجام گرفته و باعث حفظ بیشتر مواد مغذی است ( اهمیت این قضیه در موسسات بزرگ و بیمارستان ها بهتر مشخص می شود ، جایی که غذا برای چند ساعت با روش های سنتی توزیع غذا گرم نگهداشته می شود )
میکروویو و غذا  
تمامی غذاها بر اثر پخت و حرارت متحمل تغییراتی می شوند . هیچ دلیلی و مدرک مشخصی که نشان دهد میکروویو موجب تغییراتی بغیر از آنچه که بر اثر حرارت دادن سریع پیش می آید ، شده باشد وجود ندارد . فقط باید دقت لازم در زمینه جلوگیری از حرارت دادن بیش از نیاز صورت گیرد . غذاهای پخته شده با میکروویو خطری از نظر تشعشع نشان نمی دهند . این امواج به محض اینکه دستگاه خاموش شود  ، قطع می شوند و در غذا باقی نمی مانند .

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر پاناسونیک 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

گام نخستین : نظافت کردن سینی فر
برای پاک کردن اجاق و یا این که فر ابتدا از فضای باطن آن استارت نمایید . برای پاک کردن سینی فر آن را بیرون فرمائید و آن را درون سینک مملو از محلول آب و قیمت مایکروفرصابون قرار دهید و اذن دهید زمان 20 دقیقه در‌این محلول باقی بماند بعد با اسفنج آغاز پاک کردن مواد غذایی مانده بر روی آن فرمایید . اعتنا داشته باشید که در صورت آنکه تکه های سوخته مواد غذایی به سینی شما چسبیده است استعمال از سرکه می‌تواند در از دربین بردن پرسرعت آنان فراوان اثر گذار باشد .
پاک کردن توری فلزی فر
قدم دوم : پاک کردن توری فلزی فر
تمامی ی شما با این توری های فلزی آشنا می‌باشید این توری ها معمولا چربی اکثری را به خویش جذب می نمایند و پاک کردن آنان نیز دوران زمان بیشتری را در بر میگیرد البته به آسانی می‌توانید از محلول بالا برای از دربین بردن چربی فر به کار گیری فرمائید صرفا می بایست مقطع زمان بیشتری را در محلول آن‌ها را حفظ فرمائید آنگاه با یک فرچه چغل آنها را منزه فرمائید . از سمت دیگر در شرایطی‌که لکه ها بازه زمانی طولانی است مرحله توری شما‌را پوشانده است می‌توانید از محلول های شیمیایی قدرتمند برای از فی مابین بردن آنها استعمال نمایید آن گاه آن را آب بکشید و کم آب نمائید .
پاک کردن فضای داخلی فر
قدم سوم : پاک کردن فضای داخلی فر
برای جواب بدین سوال که چه‌گونه باطن فر را منزه کنیم؟ می بایست بیان‌کنم پیش از شستشو فضای داخلی فر خوبتر است با استعمال از جارو برقی خرده نان ها و خرده مواد غذایی که در حین پخت و پز ها معمولا درون فر ما‌نده است عده فرمایید .
شستشو فضای داخلی فر
قدم چهارم : شستشو فضای داخلی فر
برای شستشو فضای درونی فر خود می توانید به جای استفاده از مواد شوینده شیمیایی از آب گرم، سرکه یا لیمو، جوش شیرین استفاده کنید و معجزه این پاک کننده های طبیعی را در پاک کردن فر خود ببینید. در این روش یک چهارم فنجان سرکه، دو فنجان آب گرم با یک قطره مایع ظرف شویی ترکیب کنید و محلول حاصل را داخل بطری بریزد و به سطح مورد نظر اسپری کنید، سپس روی سطح اسپری شده جوش شیرین بپاشد واجازه دهید محلول مدتی روی سطح باقی بماندو سپس با اسفنج نسبتا نرم سطح را تمیز کنید و با دستمال خشک سطح را کاملا تمیز کنید. توجه داشته باشید که در انجام این فرآیند آسیب و خراشیدگی در فضای داخلی فر به وجود نیاورید.

شستشو فضای داخلی فر
روش دیگری که می توانید با کمک آن فضای داخلی فر خود را برق بیاندازید استفاده از آمونیاک است. در این روش دو فنجان پودر آمونیاک با اسفنج بر روی سطح داخلی فر پخش کنید و اجازه دهید 30 دقیقه در محل مورد نظر باقی بماند سپس آن را با آب به طور کامل تمیز کنید فقط توجه داشته باشید که آمونیاک حتما از سطح مورد نظر شما پاک شده باشد چرا که بوی نامطبوع آن داخل فضای فر شما باقی خواهد ماند.
روش دیگری که برای از بین بردن زنگارهای فضای داخلی و تمیز کردن سینی فر می توانید از آن استفاده کنید استفاده از نوشابه های گازدار است که به خوبی سطح مورد نظر شما را برق می اندازد اما توجه داشته باشید که بعد از استفاده از آن حتما با آب فضای داخلی را شستشو داده و خشک نمایید.
تمیز کردن درب شیشه ای فر
گام پنجم: تمیز کردن درب شیشه ای فر
برای تمیز کردن درب شیشه ای فر می توانید از محلول آب و سرکه استفاده نمایید. و با استفاده از اسفنج سطح آن را تمیز کنید با یک دستمال خشک نمایید و سپس مانند شیشه ی معمولی با استفاده از روزنامه و شیشه شوی های صنعتی سطح آن را برق باندازید.
حالا فر شما به طور کامل تمیز و درخشان شده است. برای تمیز کردن ساده تر آن می توانید در هنگام پخت غذا از کاغذهای روغنی در سینی فر خود استفاده کنید و مانع از پخش شدن آلودگی در سطح داخلی فر خود شوید.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر پاناسونیک 

مایکروفر سامسونگ

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

اول از کلیه می بایست بگم که استعمال از فر ماهر و منقطع , در کشور‌ایران ,مایکروفر نسبتاً 5 سالیست که همگانی شده و تا پیشین از اون عمده ما اسمان دیدمون نسبت به فر نهایتا در توا‌ن فر اجاقگازهای مبله محدود می‌شد ولی به مرور با داخل شدن غذاهای خارجی که عمدتا پخت آن ها با فر ماهر انجام میشود , فرهای ماهر و لاکچری جای خودشان در آشپزخانه های اهل ایران گشوده کردند تا جایی که امروزه فر آشپزخانه تبدیل به عضوی جدا نشدنی از امکانات موردنیاز کدبانوهای این مرز و بوم شده‌است .
ولی ویژگی طبخ سوای روغن طعام , توسط تکنولوژی های یگانه فرهای برقی یا این که گازی با رژیم های غذایی معاش های ماشینی امروزه سازش بیشتری دارااست و با به کارگیری صحیح از فرهای خانگی , می‌توانیم نگرانی بابت چاقی و طولانی تر وزن را نداشته باشیم . از طرفی با به کارگیری ماهر از فرهای امروزی آشپزخانه به راحتی میتوان تمام فست فودهای رایج رستورانها را کیفیت بالا زیاد خوبتر و رعایت نکات بهداشتی به راحتی در منزل طبخ نمود و علاوه بر صرفه جویی های مالی , از شر غذاهای تکراری و روزانه خلاص شد و صرف طعام در کنار خانواده لذبتخش خیس شود .
اولی گام در هر خریدی اعم از خرید فر عالی , گزینش اولویتها و طبقه بندی آنهاست . یعنی این‌که ببینیم از فرآشپزخانه مون چه انتظاراتی داریم و چقدر این انتظاراتمون نسبت به نیز حق تقدم دارا‌هستند .
برای مثال در‌حالتی که به کار گیری شما از فر آشپزخانه محدود به غذای معمولی ای مانند مرغ تنوری و سیب زمینی تنوری و پیتزا و . . . می شود و در واقع فر نقش یه ابزار فرعی در آشپزخانه تون داره و از نگاه میزان دارایی ای نمی خواهید هزینه بالایی بابت این وسیله انجام بدید ما با اعتنا بدین اولویتها به شما فرهای اهل ایران و تولیدی درون که ازکیفیت مطلوبی هم برخوردارند، مثل فرهای بیمکث، فرهای اخوان و فر استیل البرز را پیشنهاد میکنیم.
حال اگر یک فرخوب آشپزخانه برای شما کارایی فراتر از طبخ غذاهای ساده و متداول دارد و یا به دنبال شیرینی پزی و پخت غذاهای خاص فرنگی نظیر استیک و ... هستید ، می بایست خرید هوشمندانه تری داشته باشید تا علاوه بر خرید یک فر لوکس و حرفه ای ، هزینه بالایی نپردازید.
درواقع برای خرید فر حرفه ای نیاز به در نظرگیری توانایی های خاص خود و تجربیات قبلیتان دارید تا فر آشپزخانه ای تهیه کنید که استفاده از آن برایتان آسان و لذت بخش باشد که البته امروزه فرهایی تولید شدند که با طراحی ساده و منوی تصویری ، استفاده از فر را برای هر نوع کاربری بسیار آسان نموده اند.
فرهای بوش ، فرهای وایز و فرهای لتو جزو برترین برندهای فر آشپزخانه حرفه ای در بازار هستند که علاوه بر کیفیت بالا ، قیمتی مقرون به صرفه نیز دارند. :

قدم دوم : پرس و جو از دوستان و اگاهی از تجریبات سایرین ، یکی از ترفندهای اساسی و مهم در هر انتخاب هست. واقعا چه راهنمایی بهتر و درستر از تجربه فردی که از این کالا استفاده کرده و با نوع کارایی آن و عملکردش آشنا شده است و کیفیت کالا را پس از استفاده از آن سنجیده و به شما انتقال میدهد. به همین دلیل صفحه نظرات برای هر محصول در هایپرکیت ایجاد شده است تا شما مشتری گرامی با اطلاع از نظرات سایر کاربران در مورد محصول انتخابیتان اطمینان بیشتری کسب نمایید.

قدم سوم : خرید کالا از نمایندگی های معتبر با گارانتی اصل و قیمت مناسب به شما این اطمینان میده که محصول اصل خرید کردید و خدمات پس از فروش دارد. خصوصا اگر محصول مورد انتخابتون ، کالاهای وارداتی است باید این نکته لحاظ کنید که این محصولات قطعاتش توی ایران پیدا نمیشه و به همین دلیل فقط برندهای معتبر و دارای استاندارد انتخاب کنید تا بعدها دچار مشکل نشوید.

قدم چهارم: خرید فقط از فروشگاه معتبر. تقریبا یکسالی هست با توجه به سختگیری های گمرک و تعرفه های بالای اون، اجناس قاچاق در بازار بسیار زیاد شده است. این بدین معنیه که گول قیمتهای پایین اصلا نخورید و حتما از فروشگاه هایی خرید کنید که جواز کار از اتحادیه های مرتبط داشته باشند و به شعار تبلیغاتی ”پرداخت پس از تحویل درب منزل“ اصلا اعتماد نکنید چراکه تمام نگرانی این نوع فروشگاه ها رساندن محصول درب منزل و دریافت مبلغ کالا هست حال انکه فرایند خرید با تحویل به مشتری به اتمام نمیرسد و مسلما اگه از فروشگاهی خرید کرده باشید که مجوز ثبت شده ندارد، در صورت بروز مشکل هیچ کس به شما پاسخگو نخواهد بود.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر پاناسونیک 

مایکروفر ال جی

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

دراین مقاله اینجانب قصد دارم تا با ارائه اطلاعاتی در زمینه‌ی روشهای متفاوت پخت خوراک , شمارا در گزینش جور روش , آزاد بگذارم فارغ از این‌که نیاز به ترساندن شما نسبت به روش خاصی متبوع باشد , مطالب تحت قیمت مایکروفرگردآوری شده از پژوهش ها گوناگون و مقاله ها دارای اعتبار علمی است و امید‌داریم که اثرگذار منفعت قرار گیرد .
متاسفانه اکثری از کمپانی‌های تولیدی عالم بیش تر از هر چیز به اندیشه فروش تولید ها خویش می‌باشند و وجود مواد سرطانزا در‌این محصول ها چندان مورد اعتنا قرار نمی‌گیرد , این در حالی است که اداره بهداشت جهانی اعلام نموده است : میزان وقوع سرطان هر ساله بیشتراز 50 درصد به ازای هر 15 میلیون نفر تا سال 2020 ارتقا مییابد .
کلیه ما مایل نیستیم که جزیی از این آمار باشیم , پس همت نمائید راههای سالمتری را برای معاش خویش برگزینید , فارغ از این که وسواس بیش تر از مقدار به خرج دهید یا این که هراس و اضطراب داشته باشید . درحال حاضر در زیر به جواب سوال های رایجی که در باب مایکروویو پرسیده میگردد اعتنا نمائید .
یکی‌از مزیتهای ماکروویو دردسترس بودن و سهولت در به کارگیری از آن درین عصر از زمان که همه با نبود وقت مواجه‌اند هست , نخستین بار مایکروویو بوسیله ریتون ابتکار عمل شد و در سال 1954 به بازار امریکا وارد شد در آن زمان ریدرنج نامیده میشد . مایکرو ویو با امواج غیر یونی الکترومغناطیسی باعث به تکان در داخل شدن مولکولهای خوراک شده و در غایت با ایجاد گرما سبب ساز گرم شدن طعام می شود .
ماکروویو گرچه از دید اداره طعام ودارو امریکا ( FDA ) در سال 1971 مورد تایید قرار گرفت ولی همچنان پژوهش ها در امر تندستی این دستگاه ادامه داراست که یکسری مورد از آن‌ها در پایین جهت اطلاع بیشتر شما آورده شده‌است :
درسال 1975 در تحقیقی , که بر روی هویج و کلم بروکلی انجام شد , اعلام شوید آن‌ها در مایکروویو به دلیل تخریب دیواره سلولی مواد مغذی خود را از دست می‌دهند این در حالیست که در دیگر روشهای پخت این اتفاق نمی‌افتد.
         در سال 1989 در یک مطالعه توسط دانشمند سوییسی به نام دکتر هانس نشان داد که بعد از خوردن غذاهای طبخ شده با مایکروویو، تغییراتی در شیمی خون ظاهر می‌گردد، از جمله پایین افتادن هموگلوبین خون و کاهش کلسترول خوب و افزایش کلسترول بد، همچنین تعداد گلبولهای سفید نیز در یک زمان مشخص و کوتاه پایین می‌افتد.
         در سال 1992 یک تیم از پژوهشگران دانشگاه استنفورد گزارشی در خصوص گرم کردن شیر مادر ارائه دادند که حتی اگر شیر با درجه پایین هم گرم شود سبب از بین رفتن آنزیم لیزوزم می‌گردد که ماده‌ای مفید در از بین بردن باکتریهاست.
     
    در سال 1998 محققان ژاپنی، خبر از نابودی ویتامین B12 توسط مایکرو ویو دادند. در واقع اگر ماده غذایی بیش از 6 دقیقه در مایکروویو قرار گیرد بیش از نیمی از این ویتامین را از دست می‌دهد. که بیش از مقدار معمول در روش پختهای معمولی است.
     
    در سال 2003 پژوهشگران اسپانیایی، اعلام کردند مواد مغذی موجود در سبزیجات بیش از روشهای دیگر از بین می‌روند. برای مثال کلم بروکلی مواد آنتی کسیدان خود را در مایکروویو 80% و در بخار پز 10% از دست می‌دهد.

اگر مایکروویو را برای پخت غذای خود انتخاب نموده‌اید، بهتر است تا نکات زیر را بیشتر رعایت کنید.

    سعی کنید برای گرم کردن غذا از ظرفها و یا از کاورهای پلاستیکی استفاده نکنید، چرا که دیده شده است که مواد آزاد شده از این ظروف از جمله (phthalates or nonylphenol) که در بدن نقشی شبیه استروژن دارد و سبب کاهش تعداد اسپرم در مردان و تشدید کننده بیماریهای سینه در زنان می‌گردد.
     
     همیشه از ظروف شیشه‌ای و سرامیکی استفاده کنید و هرگز اجازه ندهید غذای شما بیش از اندازه پخت شده و یا بسوزد، همچنین موقع خارج کردن غذا از مایکروویو مراقب باشید تا دچار سوختگی نشوید.

بسیاری از شما این سوال را دارید که بالاخره بهترین روش پخت چیست؟ می‌توان گفت بهترین روشی که مواد مغذی، قابل نگهداری است همان روش بخارپز است وبعد از آن روش تفت دادن در مقدار کمی آب است.
سعی کنید از پخت بیش از حد غذا خودداری کنید، از حرارت دادن روغن در دمای بالا پرهیز کنید. اگر می‌خواهید مدت طولانی و با سلامتی کامل زندگی کنید از روشهای مختلف پخت مانند جوشاندن، تفت دادن، کباب کردن به طور متعادل استفاده کنید.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر پاناسونیک 

مایکروفر ال جی

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

از هنگامی شبکه‌های اجتماعی اداره‌ی افکار عوام را در دست گرفته‌اند چندی نمی‌مایکروفرگذرد ; البته در همین بازه زمانی کم توانسته‌اند به لطف ناآگاهی و کم‌مطالعه بودن مخاطبان , مطالب اشتباه و بعضی عکس حقیقت را در جامعه جا بیندازند . یکی این مورد ها , خطرها اجاق‌های مایکروویو است که از مسموم‌سازی طعام تا سرطان‌زایی را از مضرات آن بر می‌شمرند . درین مقاله بر آنیم تعدادی مورد از این باورهای رایج را به‌طور علمی بررسی و نتیجه‌گیری کنیم .



۱ - اعتقاد و باور عامیانه : اجاق‌های مایکروویو‌ ادله سرطان‌اند .

حقیقت : این یکی آن اعتقادها است که از بس دهان‌به‌دهان شده شاید مراجع علمی نیز باورشان شده . اجاق‌های مایکروویو با موج رادیویی کار می‌نمایند . ما شبانه‌روز در معرض این امواج هستیم , چه از اجاق گاز مایکروویو استعمال بکنیم چه نکنیم . اما امواج تولیدی این اجاق‌ها فراوان متمرکزتر از امواج دیگرند اما بر پایه ی پژوهش ها انجمن سرطان ایالات متحده , مادامی که از این دستگاه به‌طور اصولی و طبق راهبرد مصرف شود هیچ خطری شما‌را تهدید نمیکند .



۲ - یقین عامیانه : غذاهایی که با اجاق‌گاز مایکروویو پخته میگردند مضرند .

حقیقت : با یک جست‌وجوی بی آلایش در اینترنت می توانید به حد شکافت این داعیه در افکار پی ببرید . بعضا می گویند غذاهای این گونه اجاق‌ها رادیواکتیوی می‌باشند و عده‌ی دیگر معتقدند مواد شیمیایی ظرف حین پخت به طعام منتقل می گردد و آن را مسموم می‌نماید .

نخستین خیلی روشن می بایست اظهار‌کرد پخت خوراک با اجاق گاز مایکروویو خوراک را رادیواکتیوی نمی کند . مایکروویو , رادیواکتیو نیست ; موج مغناطیسی ساده‌ای است و هیچ ربطی نیز به رادیواکتیو ندارد . مراحل طبخ درین اجاق‌ها بدین‌صورت است که ریزموج‌ها به طعام شکافت می‌نمایند و مولکول‌های آب و دیگر مولکول‌های نامتقارن الکتریکی را به نوسان درمی‌آورند که درنهایت سبب به گرم شدن غذا میگردد .

این احتمال موجود است که پخت خوراک بدین این‌شیوه به رسوخ مواد شیمیایی به آن بینجامد , اما در صورتیکه از ظروف خاص اجاق گاز مایکروویو که که فاقد سرب، فتالات یا BPA است استفاده شود مشکلی پیش نمی‌آید. هرچند برخی رای به بدی انواع ظروف پلاستیکی می‌دهند ولی پژوهش‌های مستند چنین نظری را تایید نمی‌کند.

          

اجاق مایکروویو

۳- باور عامیانه: پخت خوراک با اجاق مایکروویو مواد مغذی و ویتامین‌های آن را از بین می‌برد.

واقعیت: از قضا این یکی چندان هم نادرست نیست، ولی موضوع را شفاف بیان نکرده. در واقع وقتی مواد مغذی در معرض حرارت قرار می‌گیرند شکسته می‌شوند و این ربطی به منشا حرارت ندارد. طبخ غذا در آب (آب‌پز)، روی آتش (کباب) یا هر روش دیگر منجر به از دست رفتن بسیاری از مغذی‌های می‌شود.

به‌علاوه بر اساس دستاورد محققان دانشگاه هاروارد از آن‌جا که در اجاق مایکروویو عملیات پخت سریع‌تر و با مایع کم‌تری انجام می‌گیرد نسبت به روش‌های دیگر مانند آب‌پز کردن، سرخ کردن و کباب کردن مواد مغذی کم‌تری از بین می‌رود.

        

۴- باور عامیانه: دی‌ان‌ای (DNA) آبی که در اجاق مایکروویو قرار گرفته تغییر می‌کند و موجب نابودی گیاهان می‌شود.

واقعیت: احتمالا در یکی از این نرم‌افزارهای پیام‌رسان برای‌تان آزمایش علمی‌ای را فرستاده‌اند که در آن عده‌ای نتایج کاشفانه‌ی خود را با عوام‌الناس به اشتراک می‌گذارند. در این آزمایش‌ها مشخص می‌شود آبی که از اجاق مایکروویو خارج شده و پای گیاه ریخته می‌شود آن را می‌خشکاند. در نهایت هم می‌گوید مردم به‌غلط از خطر امواج این اجاق‌ها می‌ترسند، خطر اصلی تغییراتی است که این دستگاه بر سر غذا می‌آورد و با دگرگونی ساختار آن گوارش را برای بدن دشوار می‌کند.

اما آیا واقعا پخت غذا با این امواج، DNA آن را تغییر می‌دهد؟ خیلی ساده، خیر. اصولا آب چیزی به‌عنوان DNA ندارد. همان‌طور که پیش‌تر هم گفتیم ریزموج‌های تابیده شده، به غذا نفوذ می‌کنند و مولکول‌های آن را می‌لرزانند تا حرارت ایجاد شود؛ درست مثل وقتی در سرما دستان خود را به هم می‌مالید تا گرم شوند. این فرآیند ساختار مولکولی غذا را تغییر نمی‌دهد.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت میکروفر ال جی 

مایکروفر سامسونگ

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

- - یک قاعده کلی فراوان عالی برای این که از پخته شدن بیشتراز حد مواد غذایی ما‌نده پرهیز کنیم , قاعده «نصف و نصف» است : نصف توان و نصف زمان . دما را روی نصف تهیه نمائید ; و در نصف مقطع زمان پختقیمت مایکروفر , خوراک را برگردانید , نیز بزنید و یا این که دکوراسیون آنرا تغییر تحول دهید تا با یکنواختی بیشتری بپزد .
- در صورتی‌که طعام را در ظرفی برای شما آورده‌اند , به‌این مضمون‌ نیست که می توانید آن را در مایکروویو قرار دهید . هیچوقت غذاهای پیچیده شده در فویلهای فلزی یا این که آلومینیومی را به‌‌ به عبارتی صورت باطن مایکروویو نگذارید و با‌‌ به عبارتی ظروف گرم نکنید , همینطور پژوهش ها سالمی انجام یافته وصیه می نمایند که از گرم کردن مواد غذایی در ظروف پلاستیکی یا این که در باطن لفاف پلاستیکی می بایست پرهیز شود . یک ظرف غذا شیشه‌ای مدام انتخابی مطمئن و سلامت برای تنظیم یا این که گرم کردن غذا‌ها به وسیلهٔ مایکروویو است ; ظرف غذا شیشه‌ای مزهٔ آن را هم تغییر تحول نمی‌دهد .
- در سیستم مایکرو برای کار با کلید micro دو مقاله را می بایست بخوبی تشخیص اعطا کرد : این که چه قدرتی و چه وقتی را می بایست برای دستگاه مشخص و معلوم کنیم . با به کارگیری از سیستم مایکرو خوراک صرفا پخته می گردد و برشتگی ندارد . درین تراز چه برای پخت و چه برای گرم کردن خوراک درپوش ظرف را می بایست بگذاریم .
- سیستم گریل یا این که برشته کردن با دکمه grill به کار می‌ افتد . چنانچه بخواهیم مواد غذایی صرفا برشته شوند از این کلید به کار گیری میکنیم . گریل اقتدار پخت ندارد و صرفا میزان برشتگی مرحله مواد غذایی را معین مینماید . ولی در استعمال از قابلیت گریل ظرف بایستی فارغ از درپوش و روی سه پایهٔ بلند باشد .
- کلید ترکیبی combi در مایکروویو نیز برای وقتی کاربرد داراست که بخواهیم مواد غذایی هم‌زمان نیز پخته و نیز برشته شوند . به این مراد هم از ظرف سوای درپوش روی سه شالوده بلند یا این که کوتاه دستگاه استفاده می‌شود.
- غذاهایی که زود‌تر پخته می‌شوند، قدرت کمتری نیاز دارند مثلا جوجه کباب ۱۸۰ وات، مرغ کامل درسته ۵۴۰ وات، ماهی شکم گرفته ۳۶۰ وات (ماهی تکه شده هم با‌‌ همان قدرت پخته می‌شود ولی به زمان کمتری نیاز دارد) پس وقتی ماهی ضخیم‌تر و بزرگ‌تر باشد باید زمان پخت را بیشتر کرد نه قدرت آن را. برای مواد همخانوادهٔ ماهی هم ۱۸۰ وات قدرت مناسبی است. می‌گو، سوسیس و قارچ هم به ۳۶۰ وات نیاز دارند.
- مواد غذایی سرد که از داخل یخچال بیرون آورده شده، نسبت به موادی با دمای محیط، زمان بیشتری برای گرم شدن نیاز دارند.
-مواد دارای پوسته مانند سوسیس و گوجه فرنگی و سیب زمینی را با جسم نوک تیز قبلا سوراخ کنید بعد داخل دستگاه بگذارید تا نترکند.
- برای ضد عفونی کردن اسکاچ ظرفشویی، اسکاچ یا اسفنج را در ظرف آبلیمو خیس کنید و یک دقیقه در ماکروویو بگذارید. البته حواستان باشد منظورمان اسکاچهایی است که در آن‌ها از فلز استفاده نشده.
- برای تمیز کردن مایکروویو و جلوگیری از صرف وقت و تلاش برای سائیدن لکه‌ها، فقط کافی است که یک چهارم فنجان سرکه و یک فنجان آب را مخلوط کرده، به مدت یک یا دو دقیقه درون مایکروویو قرار دهید و بگذارید تا مخلوط به نقطه جوش برسد. سرکه پاک کردن لکه‌های غذایی را که داخل مایکروویو چسبیده‌اند، آسان می‌کند و شما می‌توانید با استفاده از یک اسفنج یا تکه‌ای پارچهٔ نرم لکه‌ها را از بین ببرید.
- هنگام گرم کردن مایعات در لیوان یا فنجان مراقب باشید مایع سرریز نشود و بعد از داغ شدن هم صبر کنید تا ۳۰ ثانیه بگذرد بعد لیوان را بردارید.
- زمان پخت برخی اغذیه حتما باید کوتاه باشد تا غذا خشک نشود یا نسوزد. درب ظرف را هم محکم نبندید چون ذرات بخار نمی‌توانند خارج شوند و در نیتجه ممکن است در اثر فشار بخار و جنبش ذرات ظرف شما بترکد. البته عامل مهمی در تعیین طول مدت عمل گرم کردن یا طبخ موثرند. کم بودن و زیاد بودن مواد در زود و دیر گرم شدنشان اثرگذارند. ظروف کوچک‌تر و گرد هم زود‌تر گرم می‌شوند تا ظروف بزرگ و زاویه دار.
- گرم کردن روغن در ماکروویو ممنوع است. از داغ کردنش بتنهایی (بدون مواد دیگر مثل پیاز) باید خودداری کرد زیرا ممکن است آتش بگیرد، با این حال، از این دستگاه می‌توان برای آب کردن کره، شکلات و ژلاتین استفاده کرد (زمان باید خیلی کوتاه باشد و به مرحله داغ شدن نرسد).

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر سامسونگ

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

برای یخزدایی نان , شیرینی و همبرگر خوب تر است آنها‌را درون ظرف قابل استعمال مایکروفردر مایکروویو گذارده و روی آن را بپوشانید . مواد غذایی یخزدایی شده می بایست در کمترین بازه طبخ شوند .
- مایکروویو وسیله‌ای ایده آل برای قابل انعطاف کردن نان بیات است . ولی خوب تر است از قطعات کوچک نان به کارگیری کرده و فورا آن را مصرف نمائید چون به محض سرد شدن مجدد محکم می شود .
- برای گرم کردن شیرینی و نان خوب تر است بعداز گذاشتن آنها در ظرف قابل به کارگیری در مایکروویو , روی آن را بپوشانید .
- برای این‌که چیپس ترد شود آن را درون ظرف قابل به کارگیری در مایکرویو ریخته , دستگاه را روی توان ۱۰۰ درصد برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه تهیه و تنظیم نموده , پس از خاتمه ۵ دقیقه شکیبایی فرمایید .
- از پرکردن ظروف کوچک تا حاشیه آن دوری کنید .
- برای گرم کردن کنسرو درصورتی که قوطی‌ها آهنی می باشند آن ها را گشوده کرده و محتوی آنان‌را در یک ظرف قابل استعمال در مایکروویو خالی نمائید ( یادتان باشد برای دوری از خطراتی زیرا اشتعال , انفجار و . . . هیچ جسم فلزی نباید در مایکروویو استعمال شود ) . در صورتی قوطی‌ها شیشه‌ای می‌باشند تنها پوشش و درب آنها را جدا نمائید .
- اگر‌چه غذاهای زیادی را می‌توان با مایکرویو تهیه و تنظیم کرد , البته اکثریت ما از مایکروویو صرفا برای گرم کردن مجدد مواد غذایی به کارگیری می کنیم . سر موفقیت در احیای مواد غذایی در مایکروویو , رطوبت است . یک دستمال کاغذی نمناک و بهداشتی راهی مضاعف سهل و آسان برای امداد به نگهداری محتوای آب داخلی مواد غذایی است . یکی از آنان‌را روی کرواسان , برگر یا این که بوریتوی ما‌نده خویش بگذارید تا ملاحظه کنید چقدر مزه بهتری پیدا میکنند .
- روش گرم کردن بدون شک به جور غذایی که میل می کنید مربوط است . در باب پیتزا عملکرد فرمایید نصیب کم آب نان بدور آنرا تحت شیر آب آشپزخانه بگیرید , یا این که با به کار گیری از یک ظرف منحصر به فرد مایکروویو، پیتزا را روی دسته کوتاهی از دستمال‌های کاغذی بهداشتی بگذارید. البته در این صورت برش پیتزای شما چنان که مد نظرتان است ترد نخواهد شد؟ اما دیگر طعم مقوا نخواهد داد. این روش برای ساندویچ‌ها هم بسیار موثر است. چند قطره آب می‌تواند یک ساندویچ یا برش نان را که در حالت معمولی لهیده می‌شد، بخوبی پف دار کند.
- غذاهای مکزیکی و یا چینی می‌توانند کار را کمی دشوار کنند. یک نکته مفید این است که برنج را جداگانه گرم کنیم و پیش از قرار دادن آن در مایکروویو، کمی آب به آن اضافه نماییم. اما در مورد غذاهای تهیه شده با گوشت مرغ مانند مرغ کانگ پائو و یا آروز کان پولو، بهتر است مراقب آن‌ها باشید و هر یکی دو دقیقه یک بار غذا را هم بزنید.
- حتی قهوه را می‌توان با آب در مایکرویو تازه ساخت. اگر برای مدتی در دمای اتاق مانده باشد، احتمالاً تلخ خواهد بود. کمی آب برای حذف تلخی اضافه کنید و در مایکروویو قرار دهید (فقط مراقب باشید که نجوشد).

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر ال جی

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

مسئول روابط‌عمومی کمپانی توزیع نیروی برق استان زنجان ذکر کرد : با دقت به سرمای شدید پاییزی , به کار گیری از بخاری برقی اصلا به شهروندان پیشنهاد نمی شود .
رویا قزلباش در گفت‌وگو با خبر نگار قیمت مایکروفرایسنا , حوزه‌ زنجان , بابیان این‌که مصرف انرژی بخاری برقی نسبت به بخاری گازی و آبگرمکن‌های شمسی فراوان بالا است , تصریح کرد : با اعتنا به این که ساخت حرارت و گرمایی که در‌این وسیله برقی صورت میگیرد از روش المت است و زمانی المنت داغ میشود حرارت ناشی از داغ شدن المنت در محیط اطراف نشر داده شده و موجب گرمای محیط می‌گردد .
او خاطر نشان کرد : به مردمان پیشنهاد می شود به جای خرید و به کارگیری از چنین وسیله گرمازای برقی که میزان مصرف انرژی بالایی داراست و خطرها آتش‌سوزی را برای اشخاص در‌پی داراست درسمت استعمال از آبگرمکن‌های شمسی تکان نمایند ; چراکه اینک هم در مناطقی از سرزمین که دسترسی به منابع انرژی اعم از برق و گاز میسر نیست از آبگرمکن‌های شمسی به کار گیری می شود .
قزلباش خاطرنشان کرد : اشخاص درصورتی که در موقعیت خاصی ناچار به به کار گیری از بخاری برقی شوند بایستی خطرها آن را هم پذیرش نمایند . یکی مهم ترین این خطرها آتش‌سوزی است که به دلیل داغ بودن بیشتراز حد المنت برای ایجاد گرما حادثه میفتد و در‌صورتی‌که هر مدل جسم قابل اشتعال به آن نزدیک شود , می تواند موجب آتش‌سوزی شود همینطور گرمای نتیجه ها از بخاری برقی فقط محیط اطراف آن را دربرگیرنده می گردد و نمی‌تواند تمام محیط را به صورت یکسان گرم نماید .
او اعلام کرد : یک گونه دیگر از آتش‌سوزی که در بستر بخاری برقی رخداد می‌ افتد , این است که با دقت به این که ساخت حرارت این دستگاه بدون واسطه است به مرور زمان به دلیل حرارت بالا المنت سیم عریان شده و سبب ساز به آتش‌سوزی شود .
مسئول روابط‌عمومی کمپانی توزیع برق استان زنجان خاطر نشان کرد : بخاری برقی به هیچ وجه از لحاظ مدیریت مصرف انرژی به صرفه نیست؛ چراکه به عنوان مثال اگر یک دستگاه بخاری برقی به صورت 24ساعته روشن باشد می‌تواند ماهانه هزینه‌ای برقی بیش از 200 هزار تومان را برای مصرف کننده در پی داشته باشد و از مشترکان خواسته می‌شود تا استفاده از بخاری برقی را تنها به صورت مقطعی و کوتاه مدت داشته باشند.
این مسئول یادآور شد: استفاده از آبگرمکن‌های خورشیدی به جای بخاری برقی به شهروندان توصیه می‌شود هر چند آبگرمکن های خورشیدی در ابتدا هزینه اولیه بالای راه‌اندازی دارند اما در ادامه با گرمایی بسیار بالا و هزینه بسیار پایینی که تولید می‌کنند بسیار به صرفه‌تر از بخاری برقی خواهند بود و از لحاظ ایمنی نیز کاملا ایمن بوده و هیچ‌گونه مصرف انرژی را نیز در پی ندارند و می‌تواند منجر به مدیریت مصرف انرژی نیز شود.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari