ماکروفر و فر

قیمت ماکروفر و فر

ماکروفر و فر

قیمت ماکروفر و فر

  • ۰
  • ۰

از هنگامی شبکه‌های اجتماعی اداره‌ی افکار عوام را در دست گرفته‌اند چندی نمی‌مایکروفرگذرد ; البته در همین بازه زمانی کم توانسته‌اند به لطف ناآگاهی و کم‌مطالعه بودن مخاطبان , مطالب اشتباه و بعضی عکس حقیقت را در جامعه جا بیندازند . یکی این مورد ها , خطرها اجاق‌های مایکروویو است که از مسموم‌سازی طعام تا سرطان‌زایی را از مضرات آن بر می‌شمرند . درین مقاله بر آنیم تعدادی مورد از این باورهای رایج را به‌طور علمی بررسی و نتیجه‌گیری کنیم .



۱ - اعتقاد و باور عامیانه : اجاق‌های مایکروویو‌ ادله سرطان‌اند .

حقیقت : این یکی آن اعتقادها است که از بس دهان‌به‌دهان شده شاید مراجع علمی نیز باورشان شده . اجاق‌های مایکروویو با موج رادیویی کار می‌نمایند . ما شبانه‌روز در معرض این امواج هستیم , چه از اجاق گاز مایکروویو استعمال بکنیم چه نکنیم . اما امواج تولیدی این اجاق‌ها فراوان متمرکزتر از امواج دیگرند اما بر پایه ی پژوهش ها انجمن سرطان ایالات متحده , مادامی که از این دستگاه به‌طور اصولی و طبق راهبرد مصرف شود هیچ خطری شما‌را تهدید نمیکند .



۲ - یقین عامیانه : غذاهایی که با اجاق‌گاز مایکروویو پخته میگردند مضرند .

حقیقت : با یک جست‌وجوی بی آلایش در اینترنت می توانید به حد شکافت این داعیه در افکار پی ببرید . بعضا می گویند غذاهای این گونه اجاق‌ها رادیواکتیوی می‌باشند و عده‌ی دیگر معتقدند مواد شیمیایی ظرف حین پخت به طعام منتقل می گردد و آن را مسموم می‌نماید .

نخستین خیلی روشن می بایست اظهار‌کرد پخت خوراک با اجاق گاز مایکروویو خوراک را رادیواکتیوی نمی کند . مایکروویو , رادیواکتیو نیست ; موج مغناطیسی ساده‌ای است و هیچ ربطی نیز به رادیواکتیو ندارد . مراحل طبخ درین اجاق‌ها بدین‌صورت است که ریزموج‌ها به طعام شکافت می‌نمایند و مولکول‌های آب و دیگر مولکول‌های نامتقارن الکتریکی را به نوسان درمی‌آورند که درنهایت سبب به گرم شدن غذا میگردد .

این احتمال موجود است که پخت خوراک بدین این‌شیوه به رسوخ مواد شیمیایی به آن بینجامد , اما در صورتیکه از ظروف خاص اجاق گاز مایکروویو که که فاقد سرب، فتالات یا BPA است استفاده شود مشکلی پیش نمی‌آید. هرچند برخی رای به بدی انواع ظروف پلاستیکی می‌دهند ولی پژوهش‌های مستند چنین نظری را تایید نمی‌کند.

          

اجاق مایکروویو

۳- باور عامیانه: پخت خوراک با اجاق مایکروویو مواد مغذی و ویتامین‌های آن را از بین می‌برد.

واقعیت: از قضا این یکی چندان هم نادرست نیست، ولی موضوع را شفاف بیان نکرده. در واقع وقتی مواد مغذی در معرض حرارت قرار می‌گیرند شکسته می‌شوند و این ربطی به منشا حرارت ندارد. طبخ غذا در آب (آب‌پز)، روی آتش (کباب) یا هر روش دیگر منجر به از دست رفتن بسیاری از مغذی‌های می‌شود.

به‌علاوه بر اساس دستاورد محققان دانشگاه هاروارد از آن‌جا که در اجاق مایکروویو عملیات پخت سریع‌تر و با مایع کم‌تری انجام می‌گیرد نسبت به روش‌های دیگر مانند آب‌پز کردن، سرخ کردن و کباب کردن مواد مغذی کم‌تری از بین می‌رود.

        

۴- باور عامیانه: دی‌ان‌ای (DNA) آبی که در اجاق مایکروویو قرار گرفته تغییر می‌کند و موجب نابودی گیاهان می‌شود.

واقعیت: احتمالا در یکی از این نرم‌افزارهای پیام‌رسان برای‌تان آزمایش علمی‌ای را فرستاده‌اند که در آن عده‌ای نتایج کاشفانه‌ی خود را با عوام‌الناس به اشتراک می‌گذارند. در این آزمایش‌ها مشخص می‌شود آبی که از اجاق مایکروویو خارج شده و پای گیاه ریخته می‌شود آن را می‌خشکاند. در نهایت هم می‌گوید مردم به‌غلط از خطر امواج این اجاق‌ها می‌ترسند، خطر اصلی تغییراتی است که این دستگاه بر سر غذا می‌آورد و با دگرگونی ساختار آن گوارش را برای بدن دشوار می‌کند.

اما آیا واقعا پخت غذا با این امواج، DNA آن را تغییر می‌دهد؟ خیلی ساده، خیر. اصولا آب چیزی به‌عنوان DNA ندارد. همان‌طور که پیش‌تر هم گفتیم ریزموج‌های تابیده شده، به غذا نفوذ می‌کنند و مولکول‌های آن را می‌لرزانند تا حرارت ایجاد شود؛ درست مثل وقتی در سرما دستان خود را به هم می‌مالید تا گرم شوند. این فرآیند ساختار مولکولی غذا را تغییر نمی‌دهد.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت میکروفر ال جی 

مایکروفر سامسونگ

  • ۹۷/۱۰/۲۰
  • elyas elyasakbari

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی