برای یخزدایی نان , شیرینی و همبرگر خوب تر است آنهارا درون ظرف قابل استعمال مایکروفردر مایکروویو گذارده و روی آن را بپوشانید . مواد غذایی یخزدایی شده می بایست در کمترین بازه طبخ شوند .
- مایکروویو وسیلهای ایده آل برای قابل انعطاف کردن نان بیات است . ولی خوب تر است از قطعات کوچک نان به کارگیری کرده و فورا آن را مصرف نمائید چون به محض سرد شدن مجدد محکم می شود .
- برای گرم کردن شیرینی و نان خوب تر است بعداز گذاشتن آنها در ظرف قابل به کارگیری در مایکروویو , روی آن را بپوشانید .
- برای اینکه چیپس ترد شود آن را درون ظرف قابل به کارگیری در مایکرویو ریخته , دستگاه را روی توان ۱۰۰ درصد برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه تهیه و تنظیم نموده , پس از خاتمه ۵ دقیقه شکیبایی فرمایید .
- از پرکردن ظروف کوچک تا حاشیه آن دوری کنید .
- برای گرم کردن کنسرو درصورتی که قوطیها آهنی می باشند آن ها را گشوده کرده و محتوی آنانرا در یک ظرف قابل استعمال در مایکروویو خالی نمائید ( یادتان باشد برای دوری از خطراتی زیرا اشتعال , انفجار و . . . هیچ جسم فلزی نباید در مایکروویو استعمال شود ) . در صورتی قوطیها شیشهای میباشند تنها پوشش و درب آنها را جدا نمائید .
- اگرچه غذاهای زیادی را میتوان با مایکرویو تهیه و تنظیم کرد , البته اکثریت ما از مایکروویو صرفا برای گرم کردن مجدد مواد غذایی به کارگیری می کنیم . سر موفقیت در احیای مواد غذایی در مایکروویو , رطوبت است . یک دستمال کاغذی نمناک و بهداشتی راهی مضاعف سهل و آسان برای امداد به نگهداری محتوای آب داخلی مواد غذایی است . یکی از آنانرا روی کرواسان , برگر یا این که بوریتوی مانده خویش بگذارید تا ملاحظه کنید چقدر مزه بهتری پیدا میکنند .
- روش گرم کردن بدون شک به جور غذایی که میل می کنید مربوط است . در باب پیتزا عملکرد فرمایید نصیب کم آب نان بدور آنرا تحت شیر آب آشپزخانه بگیرید , یا این که با به کار گیری از یک ظرف منحصر به فرد مایکروویو، پیتزا را روی دسته کوتاهی از دستمالهای کاغذی بهداشتی بگذارید. البته در این صورت برش پیتزای شما چنان که مد نظرتان است ترد نخواهد شد؟ اما دیگر طعم مقوا نخواهد داد. این روش برای ساندویچها هم بسیار موثر است. چند قطره آب میتواند یک ساندویچ یا برش نان را که در حالت معمولی لهیده میشد، بخوبی پف دار کند.
- غذاهای مکزیکی و یا چینی میتوانند کار را کمی دشوار کنند. یک نکته مفید این است که برنج را جداگانه گرم کنیم و پیش از قرار دادن آن در مایکروویو، کمی آب به آن اضافه نماییم. اما در مورد غذاهای تهیه شده با گوشت مرغ مانند مرغ کانگ پائو و یا آروز کان پولو، بهتر است مراقب آنها باشید و هر یکی دو دقیقه یک بار غذا را هم بزنید.
- حتی قهوه را میتوان با آب در مایکرویو تازه ساخت. اگر برای مدتی در دمای اتاق مانده باشد، احتمالاً تلخ خواهد بود. کمی آب برای حذف تلخی اضافه کنید و در مایکروویو قرار دهید (فقط مراقب باشید که نجوشد).
منبع: سایت زنیبل
قسمتهای
- ۹۷/۱۰/۱۷