برقی یا گازی کدام مقبولتر است
هماکنون گونه ها و اقسام محصولات موجود از گرد از روشهای گازی، الکتریکی یا ترکیبی برای پخت خوراک بهرهگیری میکنند، اما مهمترین سوال در ذهن اکثر خریداران فر این است که کدام یک از روشهای پخت مناسبتر است.
برای پذیرش به این پرسش بس است به سنت پخت و پز خانواده توجه داشته باشید، چون در فرهای ترکیبی یا الکتریکی معمولا دستور پخت برای مواد گوناگون از پیش بدست سیستم کامپیوتری تعیین شده و شما در آن دخالتی نخواهید داشت، بنابراین شدنی است بعد از سرانجام پیشه پخت غذای پختن شده با ذائقه شما همخوانی نداشته و شما از کیفیت آن خوشنودی نداشته باشید. از این جهت گزینش گازی یا برقی امری کاملا سلیقهای است که باید با به کارگیری عقیده آنهایی که هر دو وسیله را امتحان کردهاند مشورت و سپس تصمیمگیری کنید، ولی فراموش نکنید فرهای گازی از نظر هزینه مقرون بهصرفهتر هستند و از آنجا که سیستمی ساده برای کارکرد آنها در عقیده گرفته شده و دستگاههای دیجیتالی بسیار در روش کارکردن آنها دخیل نیست در پایان خرج نگهداری اقلیت نیز نسبت به نمونههای الکتریکی خواهند داشت.
کاتالیزورها را جدی بگیرید
نظافت داخل محفظه پخت فرهای طباخ خانه با هر نوع سوختی که طراحی شده باشند همواره یگانه از دغدغههای کاربران است و برخی مواقع اوقات استفاده از مواد و لوازم غیراصولی مایه ایجاد زیان جبرانناپذیری به سیستم پخت فرها بخصوص گونه ها کانوکشنی (ترکیبی) میشود به همین انگیزه چندی است بعضی از سازندگان با به کارگیری حرارت کوشش در راحت کردن پیشه برای کاربران کردهاند.
اگر برای خرید به فروشگاه مراجعه کرده باشید یا این که به تعقیب یافتن بهترین گزینه در دنیای مجازی گشت و گذاری داشتهاید با کلماتی همچون پیرولیک یا کاتالیزوری زیاد تصادف کردهاید که به راستی هر دو گرد است و سازندگان با تعبیه یک کاتالیزور تو محفظه پخت، ذرات و رسوبات خوراک هنگام پخت را جذب کرده و با به کارگیری حرارت بالا سعی در از میان بردن رسوبات غذایی داخل محفظه پخت دارند. بنابراین بخصوص برای فرهای توکار با روش پخت ترکیبی، این گونه امکانات کاملا بایسته و لازم است؛ هرچند برای آن ناچار به پرداخت هزینه اکثریت هستید. در غیر این صورت اگر از نمونههای معمولی خرید کردهاید برای پاکیزگی درون محفظه پخت حتما با به کارگیری توضیحات دفترچه راهنما اقدام کنید.
نکاتی که هنگام خریدفر باید به آنها دقت داشته باشید
ـ به میزان مصرف انرژی دستگاه دقت کنید.
ـ خدمات پس از فروش و گارانتی را به دقت بررسی کنید.
ـ شیوه عایقبندی و جنس بدنه دستگاه را در نظر داشته باشید. به خاطر داشته باشید نمونههای شیشهای و استیل برای خانوادههای پرجمعیت گزینه مناسبی نیست چون بعد از مدتی لکههای موجود روی بدنه دردسرساز خواهد شد.
ـ نوع شیشه محفظه (در) را رسیدگی نمایید. برای این منظور شیشهای که تحمل تنش دمایی بالاتری دارد گزینه مناسب شماست.
ـ به کیفیت موتور جوجهگردان فر دقت کنید.
ـ تعداد سینی و سبدهای موجود تو محفظه پخت و بلندی قابل تنظیم آنها را در نظر داشته باشید.
ـ هرگز بیرون از ظرفیت فر از آن انتظار پخت نداشته باشید چون با این شغل به سیستم پخت خسارت وارد خواهد شد.
ـ نسبت به تهویه دلنشین-دلپذیر تو آشپزخانه حساس باشید بخصوص در مواردی که از فرهای توکار استفاده میکنید.
منبع: سایت زنیبل
قسمتهای
- ۹۷/۱۲/۱۸