ماکروفر و فر

قیمت ماکروفر و فر

ماکروفر و فر

قیمت ماکروفر و فر

  • ۰
  • ۰

فرهای میکروویو امروزه یک روش مطلوب و راحت برای پخت و گرم کردن طعام می بمایکروفراشند . سادگی عمل کردن با آن و صرفه جویی در طول تحت عنوان مزایای این وسیله سبب ساز محبوبیت عامه , برای مصارف خانگی و رستورانها شده‌است . در حالیکه بعضا از مصرف کنندگان در باره امنیت این وسیله و تاثیرات آن بر روی مواد غذایی اظهار نگرانی می نمایند .
فرهای میکروویو چه طور فعالیت می نمایند ؟
میکروویو نوعی انرژی الکتریکی و مغناطیسی است که در دور و اطراف تکان می نماید . مولد این امواج یک لوله الکترونی مگنترون است . این امواج از موادی مانند شیشه , صفحه , پلاستیک و مواد شبیه عبور کرده , البته به وسیله فلز منعکس می شود . این امواج پس از ایجاد آنقدر به دیواره های داخلی فر برخورد می نماید تا بوسیله خوراک جذب شوند و منجر می گردند که مولکول های غذایی مثل آب ( یک جاذب خیلی اثر گذار برای این امواج است ) به جنبش درآمده و نوسان نمایند و نتیجتا ( حرارت ایجاد شده و درین فرآیند طعام پخته شود .
پخت و پز با میکروویو و خاصیت تغذیه ای
اکثر زمان ها گزارش های نشر داده شده در باره بها تغذیه ای , غذاهای پخته شده با میکروفر نشان دهنده این است که غذاهای مهیا شده با اینروش دستکم به به عبارتی مقدار , غذاهای مهیا شده با روش های سنتی مغذی است . اکثر زمان ها این مطالعات بر روی مراقبت ویتامین تمرکز می نماید و به صورت اخص از تیم ویتامین های محلول در آب به روی ویتامین C و تیامین می‌پردازد . در مقایسه روشهای پخت , روش پختن با میکروفر از حیث از دست رفتن ویتامین ها به داخل آب نتایج از پخت به روش آب پز ارجحیت دارااست و از این لحاظ مشابه بخارپز کردن مواد غذایی است . به صورت معمول داده ها خیلی پاره ای در رابطه اثر این روش پخت بر ترکیبات غذایی مانند کربوهیدرات ها ، چربی ها و ویتامین های محلول در چربی در دسترس است . کیفیت پروتئین ها در روش فوق بهتر از پخت آنها با روش سنتی است . دلیل این امر اکسیداسیون کمتری است که در گوشت پخته با روش میکرو فر وجود دارد. گرم کردن دو مرتبه غذاها توسط میکروفر ، نسبت به گرم نگهداشتن غذاها برای مدت طولانی سریع انجام گرفته و باعث حفظ بیشتر مواد مغذی است ( اهمیت این قضیه در موسسات بزرگ و بیمارستان ها بهتر مشخص می شود ، جایی که غذا برای چند ساعت با روش های سنتی توزیع غذا گرم نگهداشته می شود )
میکروویو و غذا  
تمامی غذاها بر اثر پخت و حرارت متحمل تغییراتی می شوند . هیچ دلیلی و مدرک مشخصی که نشان دهد میکروویو موجب تغییراتی بغیر از آنچه که بر اثر حرارت دادن سریع پیش می آید ، شده باشد وجود ندارد . فقط باید دقت لازم در زمینه جلوگیری از حرارت دادن بیش از نیاز صورت گیرد . غذاهای پخته شده با میکروویو خطری از نظر تشعشع نشان نمی دهند . این امواج به محض اینکه دستگاه خاموش شود  ، قطع می شوند و در غذا باقی نمی مانند .

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر پاناسونیک 

مایکروفر پاناسونیک

  • ۹۷/۱۰/۲۷
  • elyas elyasakbari

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی