آیا نا مایکروفر ها می تواند با گذشت زمان رو به افول رود؟
خیر. مایکروویو شما در هر زمانی باید مثل روز اولی که خریداری شده، کار کند.
هنگامی که خوراک را در مایکروفر گرم می کنم، بعضی از نقاط خوراک به صورت سفت و گرم نشده باقی می مانند. دلیل آن چیست؟
زیرا انرژی مایکروویو در داخل مایکروفر ساطع می شود و سپس به واسطه ی محرک فلزی و یا صفحه ی گردونه با اطراف پراکنده می شود و در این حالت معمولآ انرژی به صورت مقاوم می باشد. با این وجود شدنی است برخی از نقاط غذا بیش از اندازه گرم شوند و نقاط سایر گرم نشده و سفت باقی بمانند. مایکروویوی که حائز صفحه ی گردان می باشد، به مراتب در پخت غذا بهتر عمل کرده و به کاربرد حالت های از پیش تنظیم شده ی پخت خوراک در مایکروویو کمک می نماید.
تعمیر ماکروفر
تعمیر ماکروفر
آیا مایکروفر سرطان زاست؟
مایکروویو سرطان زا نمی باشد و منجر به رادیواکتیو برپایی غذا نمی گردد. مایکروویو با پرتوزایی که بدست مولکول های آب موجود در خوراک جذب می شود، مواد غذایی را گرم می نماید و هیچ نوع تغییری در خوراک ایجاد نکرده و همانند دیگر شیوه های پخت عمل می کند.
آیا ایستادن جلوی مایکروویوی که کار می کند، خطرناک است؟
بدن انسان از ۶۰% آب ساختن مکشوف و این ترس هستی دارد که ایستادن در فاصله ی ۳۰ الی ۴۰ سانتیمتری از مایکروویو می تواند به بدن آسیب رساند. ممکن است قرارگیری در معرض سطوح بالای مایکروویو، سوختگی زیادی را به به اتفاق داشته باشد و این زمانی است که به طور سر راست با آن مقابل گردید. اما باید بدانیم که عدسی چشم و بیضه های مردان، دلنازک ترین اعضای تن در مقابل امواج بالای رادیواکتیو به احصاییه می روند.
آیا طبخ سبزی ها در مایکروویو نادرست است؟
زمانی که سبزیجات (بدون پروا به شیوه آن) پخته می شوند، معمولآ چندی از مواد مغذی و نیروبخش آن از بین می رود، اما این ایمان هستی دارد که مایکروویو نزدیک ۹۰% از مواد مغذی و مقوی موجود در خوراک را از بین می برد، در حالی که این سوژه درباره اجاق گاز در حدود ۱۰% می باشد و با توجه به پیمانه های عمل آمده در این زمینه، جوشاندن سبزیجات می تواند بدترین حالت پخت در سبزیجات به آمار رود.
مایکروفر با غذای ما چه می کند؟
به طور خلاصه، مایکروویو از وسایل کاربردی در طباخ خانه می باشد که برای پختن یا مجدد گرم نمودن خوراک با پراکنده سازی ریزموج های کوچک عمل می نماید … بدین چهره که مولکول های آب با لزرش مواد غذایی و در سرعتی باورنکردنی، حالتی اصطکاکی پیدا می کنند و برآیند اینکه به گرم کردن مواد غذایی می پردازند.
منبع: سایت زنیبل
قسمتهای
- ۹۷/۱۲/۰۹