مهمترین نکات در مورد فرها:
حتما خیلیهاتون درون خونتون فر داریدقیمت مایکروفر معمولا درون ایران همه اجاق گازها پاینش فر داره ولی متأسفانه داخل مالزی کمینه میدونم اینطوری نیست چون اجاق گاز رو کابینت نصب شده و باید از فری بهرهگیری کرد که بشه رو کابینت گذاشت البته اکثر کابینتها جای مخصوص واسه فر رو دارند .
فرها۳ به بخش بخش میشند فرهایی که رو خود اجاق گاز نصبند همانند اغلب فرها و فرهای دیواری و فرهای رومیزی که معمولاً این ۲ گونه سرانجام برقی هستند.
فرها یا گازیند یا برقی هماشون دارای یک درجه گرما مشخصی هستند که درون بعضی از فرها به صورت فارنهایت نشون داده میشه و تو بعضیها به صورت سانتیگراد ، من داخل آشپزخونم روی یک ورق نوشتم که دارجه گرما سانتیگراد به فارنهایت چند میشه چون دو نوع فر دارم و دیگه سرگردون نمیشم اگه یک اجازه کله پزی به من به سانتیگراد یا فارنهایت دیتا باشه فقط چک میکنم رو اون ورقی که رو حصار چسبوندمش بعد شما هم این شغل یادتون نره و حتما این پستی رو که واسه اندازه گیریها مواد هم گذشتم پرینت بگیرید و بچسبونید به دیوار یا پشت در آشپزخونتون.
نکات کنکوری
۱. اکثر فرها دارای پنکه هستند که باعث میشه هوا یه داغ در همه فضای فر بچرخه و دما به طور یکسان همه جا پخش بشه ، اگه خواستید فر بگیرید به این نکته حتما پروا کنید که خیلی مهمه داشتن پنکه یا همون فن.
۲. اگه برای نخستین مورد که از یه فر بهرهگیری میکنید منظورم اینه که یک فر جدید گرفتید و میخواهید باهاش خوراک یا کیک و شیرینی بپزید چون هنوز دستتون نیومده که درجه گرما فرت چقدر با اندازه استاندارد فرق داره واسه همین هولوحوش ۲۵ درجه مختصر کنید از اون چه که درون پروانه اومده چه فارنهایت و چه سانتیگراد و موعد پخت رو هم هولوحوش ۱۰ تا ۲۰ دقیقه کمتر کنید ، این پیشه بخاطر اینه که بدونید دمای فرت چقدر تفاوت داره و پس از مدتی دستت میاد که اگه تو یک دستوری اومده باشه که فر رو رو ۱۸۰ درجه سانتیگراد بذارید دیگه فهمیدی که فرتون چقدر تفاوت داره دماش یا کمتره یا بیشتر.
۳. همش کیک یا شیرینی رو درون طبقه وسط فر بذارید و واسه کیک و شیرینی حتما فقط از یک طبقش کاربرد کنید یعنی همهنگام از ۲ طبقه استفاده نکنید چون حرارت به خوبی نمیرسه به هر دو طبقه.
۴. برای پخت گوشت برای ۱۵ دقیقه از اون مقداری که تو دستور اومده گرما فرو ۲۵ درجه اغلب کنید چون مایه میشه که گوشتمون آب نندازه و ترد بشه و پس از ۱۵ دقیقه درجه فر رو از اون حالتی که گذاشتیم ۲۵ درجه کمترش میکنیم و فقط از یک طبقه کاربرد کنید زمانی که میخوایم گوشت مرغ یا بره رو بریان کنیم.
۵. همیشه یادتون باشه که واسه کیک و شیرینی باید ۱۰ دقیقه قبل فر رو روشن کنیم الی حسابی داغ بشه ولی واسه پخت خوراک مانند مرغ ماهی و گوشت اینکارو نمیکنیم.
۶. تمیز چشم داشتتن فر واسه من که خیلی سخته اما همش سعی میکنم فرم از گازم تمیز تر باشه و واسه همین دائم فرم برق میزانه و معمولا بی درنگ که فرو خاموش کردم وقتی سرد شد میفتم به جونش و حسابی برقش میندازم بعضی وقتاها با اسپری که ویژه تمیز کردن فره و بعضی وقتها از این محلولی که صحیح میکنم و واقعا حرف نداره و خیلی خوب تمیز میکنه کاربرد میکنم
۵ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
۳ قطره مایع ظرفشوی
۴ قاشق غذاخوری سرکه سفید
همه این موادو با هم قاطی میکنم و بایک اسفنج به داخل فر میمالم و پس با یک اسکاچ تمیزش میکنم و در نهایت با یک دستمال نخی خیس پاکش میکنم . حتما امتحان کنید چون حرف ندره این اجازه تمیز کردن فر.
تفاوت بین فکر گازی و برقی
تفاوتشون احتمالاً تو دقیق بودنشون میتونه باشه که فرهای برقی دقیقتره درجشون .شما اگه اندیشه میکنید خیلی زیاد از فرتون بهرهگیری میکنید خیلی اقتصادیه که از نوع گازیش بهرهگیری کنید . نوع گازی معمولا زودتر گرم و زودتر سرد میشه . فرهای برقی خطر کمتری داره نسبت به فرهای گازی اما اصلا نمیشه گفت که کدومشون بهتره چون هر کدومیک پیشه مانند ای انجم میدند و زیاد تفاوتی تشون نیست.
منبع: سایت زنیبل
قسمتهای
- ۹۷/۱۱/۲۴