ماکروفر و فر

قیمت ماکروفر و فر

ماکروفر و فر

قیمت ماکروفر و فر

۱۴ مطلب در اسفند ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

برقی یا گازی کدام مقبول‌تر است

هم‌اکنون گونه ها و اقسام محصولات موجود از گرد از روش‌های گازی، الکتریکی یا ترکیبی برای پخت خوراک بهره‌گیری می‌کنند، اما مهم‌ترین سوال در ذهن اکثر خریداران فر این است که کدام یک از روش‌های پخت مناسب‌تر است.

برای پذیرش به این پرسش بس است به سنت پخت و پز خانواده توجه داشته باشید، چون در فرهای ترکیبی یا الکتریکی معمولا دستور پخت برای مواد گوناگون از پیش بدست سیستم کامپیوتری تعیین شده و شما در آن دخالتی نخواهید داشت، بنابراین شدنی است بعد از سرانجام پیشه پخت غذای پختن شده با ذائقه شما همخوانی نداشته و شما از کیفیت آن خوشنودی نداشته باشید. از این جهت گزینش گازی یا برقی امری کاملا سلیقه‌ای است که باید با به کارگیری عقیده آنهایی که هر دو وسیله را امتحان کرده‌اند مشورت و سپس تصمیم‌گیری کنید، ولی فراموش نکنید فرهای گازی از نظر هزینه مقرون به‌صرفه‌تر هستند و از آنجا که سیستمی ساده برای کارکرد آنها در عقیده گرفته شده و دستگاه‌های دیجیتالی بسیار در روش کارکردن آنها دخیل نیست در پایان خرج نگهداری اقلیت نیز نسبت به نمونه‌های الکتریکی خواهند داشت.

کاتالیزورها را جدی بگیرید

نظافت داخل محفظه پخت فرهای طباخ خانه با هر نوع سوختی که طراحی شده باشند همواره یگانه از دغدغه‌های کاربران است و برخی مواقع اوقات استفاده از مواد و لوازم غیراصولی مایه ایجاد زیان جبران‌ناپذیری به سیستم پخت فرها بخصوص گونه ها کانوکشنی (ترکیبی) می‌شود به همین انگیزه چندی است بعضی از سازندگان با به کارگیری حرارت کوشش در راحت کردن پیشه برای کاربران کرده‌اند.

اگر برای خرید به فروشگاه مراجعه کرده باشید یا این ‌که به تعقیب یافتن بهترین گزینه در دنیای مجازی گشت و‌ گذاری داشته‌اید با کلماتی همچون پیرولیک یا کاتالیزوری زیاد تصادف کرده‌اید که به راستی هر دو گرد است و سازندگان با تعبیه یک کاتالیزور تو محفظه پخت، ذرات و رسوبات خوراک هنگام پخت را جذب کرده و با به کارگیری حرارت بالا سعی در از میان بردن رسوبات غذایی داخل محفظه پخت دارند. بنابراین بخصوص برای فرهای توکار با روش پخت ترکیبی، این گونه امکانات کاملا بایسته و لازم است؛ هرچند برای آن ناچار به پرداخت هزینه‌ اکثریت هستید. در غیر این صورت اگر از نمونه‌های معمولی خرید کرده‌اید برای پاکیزگی درون محفظه پخت حتما با به کارگیری توضیحات دفترچه راهنما اقدام کنید.

نکاتی که هنگام خریدفر باید به آنها دقت داشته باشید

ـ به میزان مصرف انرژی دستگاه دقت کنید.

ـ خدمات پس از فروش و گارانتی را به دقت بررسی کنید.

ـ شیوه عایق‌بندی و جنس بدنه دستگاه را در نظر داشته باشید. به خاطر داشته باشید نمونه‌های شیشه‌ای و استیل برای خانواده‌های پرجمعیت گزینه ‌مناسبی نیست چون بعد از مدتی لکه‌های موجود روی بدنه دردسرساز خواهد شد.

ـ نوع شیشه محفظه (در) را رسیدگی نمایید. برای این منظور شیشه‌ای که تحمل تنش دمایی بالاتری دارد گزینه مناسب شماست.

ـ به کیفیت موتور جوجه‌گردان فر دقت کنید.

ـ تعداد سینی و سبدهای موجود تو محفظه پخت و بلندی قابل تنظیم آنها را در نظر داشته باشید.

ـ هرگز بیرون از ظرفیت فر از آن انتظار پخت نداشته باشید چون با این شغل به سیستم پخت خسارت وارد خواهد شد.

ـ نسبت به تهویه دلنشین-دلپذیر تو آشپزخانه حساس باشید بخصوص در مواردی که از فرهای توکار استفاده می‌کنید.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰
هم‌اکنون انواع و اقسام محصولات موجود از گرد از روش‌های گازی، الکتریکی یا ترکیبی برای پخت غذا کاربرد می‌کنند، اما مهم‌ترین سوال در ذهن اکثر خریداران فر این است که کدام یک از روش‌های پخت مناسب‌تر است.
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۲ رسانه ها نظرات 
فر برقی یا گازی کدامیک برای آشپزخانه شما مقبول‌تر است؟
با پروا به تغییر سخیف زندگی و توسعه آپارتمان‌نشینی برخی ابزارها خانه همانند گازهای فردار به چهره مجزا باره استفاده پیمان می‌گیرد، چون فضای کافی برای به کارگیری گازهای مبله کهن در بسیاری از خانه ها که آشپزخانه‌هایشان به عنوان بخشی از سالن اصلی منزل طراحی شده، نیست.

از این رو استفاده از این گونه ابزارها به صورت مجزا به یگانه از نیازهای روزمره بسیاری از ما تبدیل شده است، اما خرید و تعبیه این وسیله اگرچه به ظاهر امری کاملا پیش‌پاافتاده است، ولی ذیل و بم آن مایه سردرگمی بعضی از خریداران شده است.

انواع فر

فر از دو منظر مورد تفکیک پیمان گرفته که عبارتند از: 1) نوع نصب 2) گونه سوخت موردنیاز.

در تقسیم اول بازهم متناسب با طراحی دکوراسیون آشپزخانه، سازندگان به تولید گونه ها فر به صورت ایستاده، پرتابل (معمولی) و توکار اقدام کرده‌اند که در بخش نخست فر به صورت مجزا در ابعاد استاندارد همانند اجاق گازهای قابل حمل تولید شده و در گروه دوم که از آنها به عنوان فرهای توکار یاد شده، در ابعادی مثل 60سانتی‌متری، 90 سانتی‌متری و 120 سانتی متری دیده می‌شود.

این در حالی است که فرهای طباخ خانه از عقیده سوخت نیز به سه گروه اصلی یعنی فرهای گازی، الکتریکی و ترکیبی (کانوکشن) تقسیم‌بندی شده‌اند که با پروا به قیمت بالای الکتریسیته در ایران، گونه ها برقی آن زیاد برای پخت و پز مقرون به صرفه نیست و از این رو نمونه‌های گازی می‌تواند گزینه مناسب‌تری برای خانواده‌ها باشد، هرچند بسیاری اعتقاد دارند پخت غذا تو فرهای گازی مایه ایجاد طعمی خاص در خوراک خواهد شد.

حجم مورد نیازتان چقدر است

حجم درونی فرها به عنوان نمادی برای جداسازی آنها با به کارگیری واحد لیتر در نظر گرفته شده است به صورتی که هم‌اکنون تولیدکنندگان داخلی و بیگانه برای ساخت فرهای خود در هر نوعی که باشد از ظرفیت‌های 25، 28، 40، 55، 65 و 70 لیتر کاربرد می‌کنند، از این رو شما می‌توانید متناسب با تعداد نفرات خانه یا رفت ‌و آمدهای فامیل و دوستان یکتا از ظرفیت‌های موجود را برای استفاده در نظر بگیرید، اما فراموش نکنید هر چه ظرفیت فر افزایش یابد به ابعاد و بها آن نیز افزوده خواهد شد.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر پاناسونیک 

مایکروفر ال جی

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

ماکروفر یکی از دستگاه‎هایی است که بسیاری از زوج‎های جوان به دنبال خرید آن هستند و این دستگاه مایکروفربی‎نظیر با امکاناتی که به همراه می‎آورد باعث ساده‎سازی آشپزی می‎شود. ما قصد داریم راهنمای خریدی برای ماکروفر در اختیار شما قرار دهیم.

امروزه، با پیشرفت فناوری مایکروفرها قابلیت‌های متنوعی پیدا کرده‌اند که اطلاع از انواع و ویژگی‌های آن‌ها می‌تواند هنگام خرید آن‌ها بسیار تعیین‌کننده باشد.

شاید سال‌ها پیش تعداد لوازم برقی موجود در آشپزخانه به زحمت به سه مورد می‌رسید؛ اما امروزه، بیشتر آشپزخانه‌ها لوازم برقی متعدد و متنوعی را در خود جای داده‌اند که علاوه بر مدرن جلوه دادن دکوراسیون منزل، نقش به‌سزایی در سهولت امور آشپزخانه ایفا می‌کنند.
یکی از لوازم برقی که می‌تواند در بخش آشپزی بسیار کاربردی واقع شود، فِر مایکروویو یا مایکروفر است. این وسیله که امروزه انواع فراوانی دارد، با وجود اندازه‌ی نه چندان بزرگ، می‌تواند به راحتی از پس کارهای بزرگی بر بیاید. از طبخ سریع انواع غذا گرفته، تا یخ‌زدایی، پخت پاپ‌کورن و کیک.

اسامی ابداعی برای فری که با فناوری مایکروویو کار می‌کند زیاد هستند. مایکروویو، مایکروفر، ماکروفر، سولاردام و اصطلاحات دیگری که با تعاریف مختلف به وجود آمده‌اند و در واقع همه به همان فری اشاره دارند که از امواج با طول موج کوتاه و فرکانس بالا برای طبخ غذا استفاده می‌کند و تعدادی فناوری افزوده‌ی دیگر در آن به کار رفته است. از این بین شاید مایکروفِر را بتوان بهترین معادل دانست چرا که از ترکیب دو لغت مایکروویو و فِر ساخته شده است.
فواید استفاده از مایکروفر

مایکروفر

طبخ غذا با مایکروفر بدین معنی است که امواج رادیویی با طول موج کوتاه و بسامد بالا مولکول‌ها غذا را چیزی در حدود ۲/۴۵ میلیارد بار در دقیقه به حرکت در می‌آورند و این لرزش سبب به وجود آمدن حرارت ناشی از اصطکاک می‌شود. مایکروفرها به کمک حرارت ناشی از اصطکاک غذا را به سرعت پخت می‌کنند. تعدادی از فواید استفاده از مایکروفر به شرح زیر است.

    پخت سریع: آشپزی با مایکروفر سریع‌تر از هر روش پخت و پز دیگر مانند گاز یا اجاق الکتریکی است.
    حفظ ارزش غذایی: غذای پخته شده با مایکروفر از ارزش غذایی بالاتری نسبت به غذای پخته شده با روش‌های سنتی برخوردار است و کمتر مواد مغذی خود را از دست می‌دهد.
    آشپزخانه‌ی خنک‌تر: در صورت استفاده از مایکروفر، درجه حرارت آشپزخانه‌ بالا نخواهد رفت؛ چرا که در این روش خبری از شعله‌ی آتش نیست و حتی ظرف و ظروف آشپزی شما نیز همانند پخت‌و‌پز با اجاق داغ نخواهند شد.
    ایمنی: آشپزی با مایکروفر به دلیل عدم استفاده از آتش به خودی خود ایمن است. علاوه بر این، جهت اطمینان خاطر، مایکروفرها معمولا به چندین سیستم امنیتی مختلف نیز مجهز هستند تا در صورت پخت بیش از حد غذا، با قطع خودکار عملیات پخت‌و‌پز مانع از آتش‌گیری آن شوند.
    نظافت: تمیز کردن داخل مایکروفر به سادگی کشیدن یک دستمال است؛ البته در برخی موارد نیاز به استفاده از مواد شست‌و‌شوی مخصوص مایکروفر برای حذف مواد چسبیده به بدنه‌ی آن است.

فر گازی، فر برقی یا مایکروفر

دلیل مقایسه‌ی این نوع فرها این است که این سه دستگاه با وجود داشتن شکل و شمایلی مشابه، عملکرد نسبتا متفاوتی دارند و خریداران باید بدانند دقیقا کدام مدل مناسب با مصرف و بودجه‌ی آن‌ها است.
فر برقی

فر برقی

فرهای برقی محفظه‌های بسته‌ای هستند که در بالا و پایین این محفظه المنت به کار رفته است. جریان برق وارد المنت‌ها شده و محفظه‌ی بسته‌ی فر گرم می‌شود و از این طریق پخت غذا انجام می‌گیرد. ترموستات داخل فر دمای محفظه را اندازه می‌گیرد و جریان برق المنت‌ها را تنظیم می‌کند. برای توزیع واحد گرما، برخی فرها دارای فن‌هایی هستند که گرما را به سرتاسر محفظه‌ی فر و غذای داخل آن می‌رسانند. این امکان که کانوکشن (Convection) نام دارد باعث بهینه‌تر شدن عملکرد فر و توزیع یکسان حرارت می‌شود.

توان یک فر برقی معمولی هزار تا دوهزار وات است؛ اما دستگاه معمولا از تمام توان خود هنگام طبخ غذا استفاده نمی‌کند. بلکه، مصرف برق آن بستگی به دمایی دارد که برای ترموستات تعیین می‌کنید. طبیعتا اندازه‌ی محفظه‌ی دستگاه نیز در میزان مصرف انرژی تأثیرگذار است و فر بزرگتر برق بیشتری مصرف می‌کند تا دمای محفظه را به میزان تعیین شده رسانده و در آن درجه حرارت نگه دارد. اکثر نکات مثبتی که برای مایکروفرها ذکر شد در خصوص فرهای برقی نیز صدق می‌کند؛ اما مصرف برق این فرها نسبت به مایکروفر بالاتر بوده و از امکانات کمتری برخوردار هستند. طبیعتا قیمت این محصولات از مایکروفرها پایین‌تر است؛ اما مصرف بالای برق و کارایی و سرعت کمتر نسبت به مایکروفرها باعث شده است فرهای برقی مانند مایکروفرها محبوبیت و رواج نداشته باشند.
فر گازی

فر گازی

این نوع فر مقرون‌ به صرفه‌ترین نوع فر است؛ فرهای گازی به گاز شهری وصل می‌شوند و معمولا برای روشنایی لامپ داخل فر و مواردی دیگر یک سیم برق نیز در نظر گرفته می‌شود. پخت و پز در این فرها به سرعت دو مدل قبل نیست و کنترل دقیق دمای داخل فر چندان ممکن نیست؛ اما محیط پخت به اصطلاح مرطوب است و این ویژگی باعث می‌شود غذای شما خشک نشود و ضمن پخته شدن آبدار باقی بماند؛ البته این مورد زمان پخت غذاهایی مانند کیک باعث افت کیفیت کار خواهد شد. فرهای گازی معمولا عمر بیشتری دارند و تعمیر آن‌ها نیز ساده‌تر است؛ چرا که اساسا از تعداد قطعات کمتری ساخته شده‌اند؛ اما به دلیل استفاده‌ی همزمان از برق و گاز ایمنی این دستگاه‌ها چندان مطلوب نیست و در صورت نشت گاز ممکن است خسارات جبران ناپذیری به جای بگذارد.

در نهایت، میزان بیشینه‌ی حرارتی که می‌توان در فرهای گازی داشت به اندازه‌ی فرهای برقی و مایکروفر نیست‌؛ اما محفظه‌ی این دستگاه‌ها بزرگ‌تر از دو مدل دیگر است؛ البته همین موضوع باعث دشواری نظافت آن‌ها نیز می‌شود.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت میکروفر ال جی 

مایکروفر سامسونگ

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

انواع فر

ما در این مقاله ما مدل های مختلف فرهای پخت و پز آشپزخانه را معرفی می کنیم. بدون شک هر قدر اطلاعات شما در این زممایکروفرینه بیشتر شود ، انتخاب مناسب و سالم تربه هنگام  خرید خواهید داشت. به منظور شروع، مقایسه ای کوتاه در میان سه سیستم فر در ایران را آورده ایم، سپس به معرفی انواع مختلف فر و دسته بندی آن در بازار می پردازیم.
مزایای فر گازی نسبت به فر برقی:
به علت  این که در کشور ما هزینه های مصرف گاز از انرژی برق خیلی قیمت پایین تری دارد طبیعتا فر گازی هزینه پخت کمتری برای خانوار ها به وجود می آورد چون ( برای مثال ) برای پخت  یک مرغ با برق شما حداقل ۱۰ کیلووات بر ساعت برق مصرف می کنید که هزینه زیادی برای پخت غذا به حساب می آید. ولی اگر همین پخت را با گاز انجام بدهید هزینه های به مراتب کمتری را متحمل خواهید شد.

مزییت فر های ساده به الکترونیکی پیشرفته :

فرهای الکترونیکی به دلیل داشتن برنامه های غذایی از پیش تعیین شده، ممکن است غذاها را مطابق با ذائقه ما ایرانی ها نپزد. یعنی ممکن است در برنامه پخت یک مرغ کامل ، آنرا کمتر یا بیشتر از مقداری که ما انتظار داریم طبخ کند. از این رو ممکن است برخی از برنامه های پخت غذا در فرهای الکترونیکی پیشرفته با روشهای پخت ما منطبق نباشد و برای همیشه بلا استفاده قرار بگیرند.

ازطرفی ، فرهای ساده به دلیل سادگی در عملکرد ، مناسب برای هرگونه پخت و پز هستند ( از غذاهای متنوع گرفته تا انواع کیک و شیرینی )

انواع سیستم حرارت دهی و مزایای آن :

توجه داشته باشید معمولا کمترین حالت حرارت دهی در فر نیز احتیاجات شما را بر آورده خواهد کرد چرا که برای پختن کیک ، پیتزا ، مرغ ، سوسیس ، مرغ و سایر مواد غذایی ،  اگر فری با المنت “بالا-پایین” و “هوای سه بعدی” داشته باشید کفایت خواهد کرد . سایر سیستمهای حرارت دهی فقط کار شما را راحت تر یا سریع تر انجام خواهد داد.
اما از این مقایسه کوتاه که بگذریم به مواردی می رسیم که باعث بالارفتن تنوع فر در بازار می شود. همین تنوع زیاد ممکن است گاهی انتخاب را برای ما سخت کند.

انواع فر از نظر نوع و محل نصب در آشپزخانه :

۱ – توکار  ( نصب در داخل کابینت )

۲ – معمولی یا در اصطلاح مُبله (بدونه نیاز به نصب استفاده به صورا پرتابل و قابل جابجایی )

انواع فر از نظر نحوه پخت و پز غذا :

۱ -فر گازی ( پخت غذا به کمک گاز شهری )

۲ -فر برقی  (پخت غذا به کمک المنت های برقی)

۳ – فر  کانوکشن convection (پخت غذا به کمک امواج مایکروویو و المنت)

انواع فر از نظر تکنولوژی مورد استفاده :

۱ – فرهای مکانیکی

۲ – فرهای الکترونیکی با برنامه های آماده برای پخت بوسیله تنظیم دما و تنظیم زمان توسط کارخانه

۳ – فرهای هوشمند جدید

انواع فر از نظر ظرفیت های استاندارد در بازار :

۱ –  ۲۵ لیتری

۲ –  ۲۸ لیتری

۳ – ۴۰ لیتری

۴ – ۵۵ لیتری

۵ – ۶۵ لیتری

۶ – ۷۰ لیتری

انواع فر از نظر سایزهای استاندارد برای فرهای توکار :

۱ – فر ۶۰ سانتی متری

۲ – فر ۹۰ سانتی متری

۳ –  فر ۱۲۰ سانتی متری

برندهای شناخته شده تر در بازار :

۱ – بوش Bosch

۲ – الکترولوکس  Electrolux

۳ – آریستون هات پویینت Ariston Hotpoint

۴ – میله Miele

۵ – نف  NEFF

۶ – آاگ AEG

۷ – تکا Teka

۸ – گورنیه Gorenje

۹ – بلومبرگ

۱۰ – سامسونگ SAMSUNG

۱۱ – ال جی LG

کشورهایی که محصولات آنها در بازار رونق بیشتری دارد:

۱ – آلمان

۲ – ایتالیا

۳ – آمریکا

۴ – ژاپن

۵ – کره

انواع حرارت دهی در فرهای برقی

۱ – المنت بالا

۲ – المنت پایین

۳ – المنت از پشت

۴ -المنت از پشت با فن

۵ – گریل بالا با سطح کامل

۶ – گریل بالا با سطح نصف فضای بالا

۷ – المنت پیش گرمایی

۸ -المنت بالا دوبل

۹ – المنت پایین دوبل

۱۰ هوای داغ سه بعدی

* توجه کنید فقط همین شیوه های حرارت دهی وجود دارد و اگر چیزی جز این موارد در بازار مشاهده کردید ، ترکیبی از چند حالت است.

انواع برنامه های آماده در فر:

۱ – برنامه های پخت گوشت گاو

۲ – برنامه های پخت گوشت گوساله

۳ – برنامه های پخت گوشت پرندگان

۴ – برنامه های پخت انواع ماهی

۵ – برنامه های پخت اواع پیتزا

۶ – برنامه های پخت انواع پیتزا

۷- برنامه های پخت گوشت خوک

در آخر باید این مطلب را ذکر کنیم ، اگر قصد خرید یک دستگاه فر را برای منزل خود دارید، بهتر است با در نظر گرفتن اطلاعاتی که از این مطلب کسب کردید ، نکات زیر را هم در هنگام خرید به یاد داشته باشید.

۱ – مصرف انرژی فر

۲ – عایق بندی بدنه برای حفظ دمای داخلی

۳ – تحمل دمای شیشه داخلی

۴ – شرکت گارانتی کننده

۵ – جنس بدنه داخلی

۶ – کیفییت درب فر

۷ – سیسیتم فر

۸ – سایز و اندازه فر

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

ویژگی های فر خوب

در ابتدای حرف خود باید خاطر نشان سازم استفاده از فر حرفه‎ای و جدا، در کشور ایران، در حدود 5 سال استمایکروفر که مرسوم شده است و تا پیش از آن اکثر ایرانیان افق دیدی نسبتا صفر یا در نهایت در حد فر اجاق گاز های مبله شده داشتند ولی با گذشت زمان و با ورود غذاهای فرنگی که عمدتا شیوه پخت آن ها توسط فر حرفه‎ای صورت می‎گرفت، فرهای حرفه‎ای و لوکس هم وارد آشپزخانه‎های ایرانی شدند تا جایی که امروزه فر آشپزخانه تبدیل به عضوی جدا نشدنی از تجهیزات مورد نیاز کدبانوهای این سرزمین شده است.

البته خصوصیت طبخ بدون روغن غذا ، به وسیله تکنولوژی های خاص فرهای برقی یا گازی با رژیم های غذایی زندگی های ماشینی امروزه سازگاری بیشتری دارد و با استفاده درست از فرهای خانگی ، می توانیم نگرانی بابت چاقی و اضافه وزن را نداشته باشیم .از طرفی با استفاده حرفه ای از فرهای مدرن آشپزخانه به راحتی میتوان تمام فست فودهای متداول رستورانها را با کیفیت بسیار بهتر و رعایت نکات بهداشتی به راحتی در خانه طبخ نمود و علاوه بر صرفه جویی های مالی ، از شر غذاهای تکراری و روزمره خلاص شد و صرف غذا در کنار خانواده لذبتخش تر شود.
اولین قدم در هر خریدی از جمله خرید فر خوب، تعیین اولویتها و طبقه بندی آنهاست. یعنی اینکه ببینیم از فرآشپزخانه مون چه انتظاراتی داریم و چقدر این انتظاراتمون نسبت به هم اولویت دارند.
به عنوان مثال اگر استفاده شما از فر آشپزخانه محدود به غذای ساده ای مثل مرغ تنوری و سیب زمینی تنوری و پیتزا و... می شود و در واقع فر نقش یه ابزار فرعی در آشپزخانه تون داره و از لحاظ بودجه ای نمیخواهید هزینه بالایی بابت این وسیله انجام بدید ما با توجه به این اولویتها به شما فرهای ایرانی و تولیدی داخل که از کیفیت مطلوبی هم برخوردارند، مثل فرهای بیمکث، فرهای اخوان و فر استیل البرز را پیشنهاد میکنیم.
حال اگر یک فرخوب آشپزخانه برای شما کارایی فراتر از طبخ غذاهای ساده و متداول دارد و یا به دنبال شیرینی پزی و پخت غذاهای خاص فرنگی نظیر استیک و ... هستید ، می بایست خرید هوشمندانه تری داشته باشید تا علاوه بر خرید یک فر لوکس و حرفه ای ، هزینه بالایی نپردازید.
درواقع برای خرید فر حرفه ای نیاز به در نظرگیری توانایی های خاص خود و تجربیات قبلیتان دارید تا فر آشپزخانه ای تهیه کنید که استفاده از آن برایتان آسان و لذت بخش باشد که البته امروزه فرهایی تولید شدند که با طراحی ساده و منوی تصویری ، استفاده از فر را برای هر نوع کاربری بسیار آسان نموده اند.
فرهای بوش ، فرهای وایز و فرهای لتو جزو برترین برندهای فر آشپزخانه حرفه ای در بازار هستند که علاوه بر کیفیت بالا ، قیمتی مقرون به صرفه نیز دارند. :

قدم دوم : پرس و جو از دوستان و اگاهی از تجریبات سایرین ، یکی از ترفندهای اساسی و مهم در هر انتخاب هست. واقعا چه راهنمایی بهتر و درستر از تجربه فردی که از این کالا استفاده کرده و با نوع کارایی آن و عملکردش آشنا شده است و کیفیت کالا را پس از استفاده از آن سنجیده و به شما انتقال میدهد. به همین دلیل صفحه نظرات برای هر محصول در هایپرکیت ایجاد شده است تا شما مشتری گرامی با اطلاع از نظرات سایر کاربران در مورد محصول انتخابیتان اطمینان بیشتری کسب نمایید.

قدم سوم : خرید کالا از نمایندگی های معتبر با گارانتی اصل و قیمت مناسب به شما این اطمینان میده که محصول اصل خرید کردید و خدمات پس از فروش دارد. خصوصا اگر محصول مورد انتخابتون ، کالاهای وارداتی است باید این نکته لحاظ کنید که این محصولات قطعاتش توی ایران پیدا نمیشه و به همین دلیل فقط برندهای معتبر و دارای استاندارد انتخاب کنید تا بعدها دچار مشکل نشوید.

قدم چهارم: خرید فقط از فروشگاه معتبر. تقریبا یکسالی هست با توجه به سختگیری های گمرک و تعرفه های بالای اون، اجناس قاچاق در بازار بسیار زیاد شده است. این بدین معنیه که گول قیمتهای پایین اصلا نخورید و حتما از فروشگاه هایی خرید کنید که جواز کار از اتحادیه های مرتبط داشته باشند و به شعار تبلیغاتی ”پرداخت پس از تحویل درب منزل“ اصلا اعتماد نکنید چراکه تمام نگرانی این نوع فروشگاه ها رساندن محصول درب منزل و دریافت مبلغ کالا هست حال انکه فرایند خرید با تحویل به مشتری به اتمام نمیرسد و مسلما اگه از فروشگاهی خرید کرده باشید که مجوز ثبت شده ندارد، در صورت بروز مشکل هیچ کس به شما پاسخگو نخواهد بود.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰
برای انتخاب بهترین فر توکار ایرانی یا خارجی از بین برندهای مختلفی مانند  بوش ، مایکروفرآریستون ، وایزقیمت مایکروفر ، میکس ، مایدیا ، لامیرا ، مسترپلاس ، کن و ... بهتر است نکات زیر را مد نظر قرار دهیم:
اندازه : اغلب فرهای توکاری که در بازار دیده می شون عرض 60 ، 68، 76 و 91 سانتیمتر دارند. طبق بررسی های صورت گرفته فراوان ترین فر توکار دارای عرض 76 سانتیمتر ( در ایران عرض 60 سانتیمتر) است. اگر می خواهید فر توکار خود را تعویض کنید یا فر جدیدی بخرید به اندازه فضای موجود در کابینت خود توجه کنید. در زمان نصب فر توکار علاوه برسپردن نصب به کارشناس به دو نکته مهم در بازکردن پیچ های اطمینان فر توکار و 2 تا 3 سانتیمتر جلو آوردن فر توجه کنید.

سوخت مصرفی : فرهای برقی بر اساس بررسی های انجام شده محبوبترین نوع فر توکار در بازارند. برای گازهای صفحه ای هر دو نوع فر برقی و گازی این قابلیت را دارند که عملکرد خوبی داشته باشند. اما از نظر شما شاید تنظیم کردن حرارت با ولوم شعله گاز آسان تر باشد و زمانی که ولوم گاز را از زیاد به متوسط تغییر می دهید حرارت ظرف و غذا به سرعت تغییر یابد.

ظرفیت : زمانی بود که هنگام انتخاب یک فر توکار در یک طیف کوچک و بدون ویژگی تمیز کنندگی خودکار دچار سردرگمی می شدید. طولی نکشید که تولید کننده ها راه هایی را برای افزایش ظرفیت فر های توکار یافتند، که در حال حاضر طیف وسیعی را تشکیل می دهند. در بررسی های انجام شده فرهای توکار دارای امتیاز قابل قبول تا عالی را به خود اختصاص داده اند. در بررسی ما کوچکترین سایز فر توکار دارای 58 لیتر ظرفیت و بزرگترین سایز فر توکار دارای بیشتر از 78 لیتر ظرفیت می باشد.

انواع فر توکار : پرفروش ترین نوع فر توکار مدل برقی با عرض 76 سانتیمتر ( در ایران 60 سانتیمتر ) می باشد. فر ها به صورت مجزا و دابل موجود هستند. در صورت انتخاب یک مدل خاص از برندهای معتبر موجود در فروشگاه هایپرکیت به فضای لازم برای نصب این فر در کابینت توجه کنید. برخی از کاربران در مورد صدای فن خنک کننده فر های توکار رضایت ندارند و در بخش نظرات به آن اذعان کرده اند. لذا قبل از خرید فر توکار به خوبی این موضوع را بررسی نمایید.
فر های مجزا : اطمینان حاصل کنید که کنترل های فر به راحتی قابل رویت و در دسترس باشند و درب فر در ارتفاعی باشد که از خم شدن غیر ضرروی جلوگیری کند.
فرهای دابل : داشتن دو فر امکان پخت همزمان غذاهای متفاوت در دماهای مختلف را به شما خواهد داد.

ویژگی های ارزشمند : هر چه ویژگی های فر توکار بیشتر، قیمت آن بالاتر است. اما برخی ویژگی ها واقعا باعث راحتی و ایمنی بیشتر میشوند. از جمله ویژگی های ارزشمند فر داشتن سیستم تمیز کننده فر و قابلیت جداسازی قطعات داخلی فر به منظور تسهیل پاکیزگی محفظه فر را می توان نام برد.

قفل کودک : این اجازه را به شما میدهد تا کنترل های فر را غیر فعال کنید. این مورد به خانم های خانه دار و دارای فرزند خردسال توصیه می شود.

نصب مناسب : رعایت نکات نصب فقط توسط یک متخصص نصب فر توکار دارای بیشترین تضمین خواهد بود.

برند : امروزه برندهای متعبر تنوع بالایی در فرهای توکار ارائه میدهند. از ویژگی تمیز کنندگی خودکار تا امکان پخت با برنامه های متنوع، کم شدن صدای فن خنک کننده فر و مجهز شدن به فن کانوکشن برای پخت یکنواخت غذا ...
فروشگاه هایپرکیت بهترین و پرفروش ترین مدل های فر توکار از معتبرترین برندهای ایرانی و خارجی را در انتهای این صفحه به صورت اسلاید شو جهت بررسی مشتریان عزیز ارائه می کند.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

امروزه در بخش اعظمی از منزل ها برای تنظیم و پخت ماهی , گوشت , پیتزا از فر استعمال می گردد بدون شک دو دل بودن داده ها کافی پیش از خرید هر وسیله ای , شیوه گشا و تسهیل کننده در زمینه‌ی تعیین خواهد بود . از آنجایی که اجاق‌گاز ها ارزش نسبتا بالایی دارا هستند و ورودشان به منازل برای سالیان طولانی خواهد بود لذا واجب است در تعیین اجاق گاز و فر خویش غایت اعتنا را داشته باشیم .
اشکال فر از نگاه دسته و محل نصب در آشپزخانه به دو نوع توکار و معمولی تقسیم می‌گردد در شیوه توکار نصب از درون کابینت صورت می‌گیرد و در روش معمولی یا این که به اصطلاح مبله بصورت پرتابل یا این که قابل جابجایی است .
فرها از حیث طریق پخت و پز خوراک به فر گازی و فر برقی و فر کانوکشن مدل بندی می‌شوند که به ترتیب از گاز شهری , المنت های برقی و امواج مایکروویو به کارگیری می‌کنند .



فر توکار آشپزخانه



اشکال سیستم حرارت دهی و مزایای آن :

دقت داشته باشید معمولا کمترین وضعیت حرارت دهی در فر هم احتیاجات شمارا بر آورده خواهد کرد به این دلیل‌که برای پختن کیک , پیتزا , مرغ , سوسیس , مرغ و بقیه مواد غذایی , در شرایطی‌که فری با المنت “ بالا - ذیل ” و “ هوای سه بعدی ” داشته باشید کفایت خواهد کرد . بقیه سیستمهای حرارت دهی صرفا کار شما‌را راحت خیس یا این که سرعت بالا خیس انجام خواهد بخشید .
البته از این مقایسه کوتاه که بگذریم به مواقعی می رسیم که منجر بالارفتن تنوع فر در بازار می شود . همین تنوع فراوان احتمال دارد گهگاه تعیین را برای ما مشقت بار نماید .



فر تمام برقی :

بیشتر برای محل هایی مطلوب است که لوله کشی گاز نیست یا این که برای مشتریانی که می‌خواهند فر ماهر داشته باشند که کار گرم کرد یا این که یخ زدایی طعام را داشته باشد موثر است البته فرهای برقی معایبی هم دارند که میتوان به خشک کردن غذا و یا هزینه برقی که دارد اشاره نمود.

 

    فر گازی برقی:

این فرها در عین واحد باید هم به برق و هم به گاز وصل باشند که برای گرم کردن فضا از شعله گازی و برای جوجه گردان ، تایمر ، جرقه زن و … از برق استفاده میکند این فرها خیلی حرفه ای نیستند ولی اگر امکان استفاده از لوله کشی گاز برای فر شما وجود دارد میتواند انتخاب خوبی باشد زیرا هم هزینه جانبی زیادی ندارد و هم طول عمر بالا و تقریبا تمامی نیازهای شما رو برآورده خواهد نمود.

 

    مزییت فر های ساده به الکترونیکی پیشرفته :

فرهای الکترونیکی به دلیل داشتن برنامه های غذایی از پیش تعیین شده، ممکن است غذاها را مطابق با ذائقه ما ایرانی ها نپزد. یعنی ممکن است در برنامه پخت یک مرغ کامل ، آنرا کمتر یا بیشتر از مقداری که ما انتظار داریم طبخ کند. از این رو ممکن است برخی از برنامه های پخت غذا در فرهای الکترونیکی پیشرفته با روشهای پخت ما منطبق نباشد و برای همیشه بلا استفاده قرار بگیرند. از طرفی ، فرهای ساده به دلیل سادگی در عملکرد ، مناسب برای هرگونه پخت و پز هستند ( از غذاهای متنوع گرفته تا انواع کیک و شیرینی ) پس هنگام خرید به این نکته خیلی توجه نکنید که چند برنامه پخت دارد یا خیر

 

فر توکار

 

 در آخر چند نکته ظریف

    مصرف انرژی فر
    عایق بندی بدنه برای حفظ دمای داخلی
    تحمل دمای شیشه داخلی
     دارای ضمانت معتبر
    جنس بدنه داخلی، کیفییت درب فر
    سیسیتم فر
    سایز و اندازه فر را هنگام خرید مد نظر قرار دهید

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰
مایکروفر بخریم یا این که فر گازی یا این که فر برقی؟ کدام خوبتر است؟
مایکروفر یکی‌از وسایل پخت و پز است که روزگاری دوست داران بخش اعظمی داشت . این ایام وسیله جدیدتر برای پخت و پز , فر برقی یا ایقیمت مایکروفرن که فر گازی است . اکنون بایستی بدانیم که تفاوت میان مایکروفر , فر برقی و فر گازی چیست؟

_ فر یا این که Oven به دستگاهی گفته می شود که پخت طعام در محیط بسته و دمای یکنواخت در کلیه نصیب ها قابلیت پذیر است و معمولی ترین جور آن ها فرگازی است که دمای در بین 100 تا 250 جایگاه سانتیگراد را دارا‌هستند و دارنده یک سری طبقه جداازهم می‌باشند .

_ ماکروویو یا این که ماکروفر هم دستگاهی است که پخت از روش گرمکن امواج ماکرو و المنتهای تابشی از بالا صورت میگیرد .

_ ماکروفر و فر ترکیبی دستگاهی است که همگی امکان های ماکروفر یا این که ماکرویو را دارااست و چندین جور دستگاه حرارت دهی به ان طولانی تر شده مثل : رشته و گریل و کانوکشن و حرارت سه بعدی که در برندهای گوناگون دشتگاه ها مختلف میباشند .

_ فر برقی دستگاهی بی نقص برای آشپزی است که دارنده یک‌سری طبقه فضای بسته و گهگاه با جوجه گردان است که از جریان برق برای حرارت دهی استعمال می نماید .

_ فر گازی هم دستگاهی است که دارنده چند طبقه محصور با جوجه گردان و فارغ از آن می‌باشد که جوجه گردان آن با برق کار می نماید .

_ فر هالوژن دستگاهی است که برای پخت از تابیدن بی واسطه و شدید فروغ چراغ منحصربه‌فرد به کارگیری می نماید و پخت طعام از تراز خارج آغاز می شود .

_ گاز هالوژن برگه گاز شیشه ای با المنت برقی پرقدرت و قابل تهیه کار می نماید .

_ تسترها با المنت های تابشی کار می نمایند و برای ذوب کردن پنیر پیتزا و خوراک و برشته کردن نان ها مورد به کار گیری قرار میگیرند . بعضا اشکال کاملتر برای سرخ کردن و بریان کردن سطوح کوچکتر نیز بکار می رود .

_ سولاردام دستگاهی با سرعت پخت بالا با ترکیب امواج ماکرو و حرارت دهی با فن و گریل تابشی همزمان است که جهت پخت مواد غذایی خشک مناسب تر می باشد .

_ گاز اینداکشن دستگاهی بر اساس تکنولوزی القای مغناطیسی است که در ظرف مخصوص خود می تواند گرما را انتقال دهد . برای مثال اگر کتری محتوی آبجوش را از روی دستگاه و ظرف مخصوص اینداکشن بردارید سطح کتری کاملا سرد است .

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰
دستگاه مایکروویو یا این که مایکروفر برای پختن طعام از امواج مایکروویو به کارگیری می‌نمایکروفرماید ولی در عمده مایکروفرهای نو از امواج نوری و المنت نیز برای پخت به کارگیری میشود
صرفه جویی در طول آشپزی , مشغله فراوان , شناخت ناکافی با پخت اشکال غذاها و دقت بیشتر به محفوظ ماندن هرچه بیشتر قیمت غذایی مواد خوراکی اعم از دلایلی است که در سالیان اخیر شیوه دستگاه های مایکرو ویو یا این که اصطلاحاٌ مایکروفر را به باطن آشپزخانه ها گشوده نموده است . این دستگاه ها در صدر بی آلایش خیس و بیشتر فقط برای مجدد گرم کردن پرسرعت غذاهای سرد به کار گیری می شدند ولی اکنون به دستگاه هایی تبدیل گردیده اند که خیر صرفا قابلیت و امکان پخت گونه های متنوعی از مواد غذایی را آماده می نمایند , بلکه بعضا از آن‌ها با برخوردار بودن از قابلیت و امکان های دیگری نظیر گریل و پخت با بخار , صرفه جویی در هزینه و فضای ما یحتاج برای خرید دستگا ه های مستقل را نیز برطرف کرده اند .

مایکرو ویو چیست؟

مایکرو ویو , فرکانس رادیویی با فرکانس بالا و ارتفاع موج کوتاه است که مثل پرتوهای قابل رویت فروغ و روشنایی , جزو طیف الکترومغناطیسی را تشکیل میدهد . این امواج با دقت به جور ماده ای که به آن تابیده می‌شوند , احتمال دارد منعکس , منتشر یا این که جذب شوند . به عنوام نمونه مواد فلزی این امواج را منعکس کرده , مواد غیر فلزی مثل شیشه و پلاستیک آن را از خویش عبور داده و موادی که از آب ساخته شده گردیده اند نظیر غذاها و چه بسا خویش بشر آن را جذب می نمایند . این امواج برای ارتباطات ماهواره‌ای , گوشی , رادار , سوق‌دهی راه‌یابی در عرش و دریا بکار رفته و از‌آن‌جا‌که با جذب شدن در مواد دارنده آب دمای آن را بالا می‌برند , برای آشپزی و پخت طعام هم به کار برده میگردند .

مایکرو ویو چه طور در آشپزی به ما کمک می کند؟

در اجاق های مایکرو ویو (که در ایران به آن مایکروفر نیز گفته می شود)، امواج تولید شده توسط یک قطعه الکترونیکی در فضای اجاق وارد شده و پس از انعکاس از دیواره های آن، جذب مولکول های آب درون غذا می شوند. سپس با تکان دادن این مولکول ها و ایجاد سایش میان آن ها، به سرعت تولید گرما می کنند. هرچه مواد غذایی از آب بیشتری تشکیل شده و حجم کمتری داشته باشند، گرمای بیشتری را جذب خود می کنند. از آنجا که این گرما ممکن است به طور یکنواخت جذب ماده غذایی نشود، در مایکروفرهای جدید سینی های محل قرار گیری مواد، گردان هستند. البته بهتر است در طول پخت یا گرم شدن غذا بسته به نوع و حجم آن، چند بار در مایکروفر را باز کرده و برای پخش یکنواخت گرما، غذا را هم بزنیم.

آیا اسفاده از مایکرو ویو برای سلامتی مضر است؟

امروزه بحث بر سر استفاده یا عدم استفاده از مایکروفر بسیار داغ است. از یک طرف این دستگاه وسیله ای سریع، آسان و قابل نظافت راحت برای آشپزی خصوصاٌ برای افراد شاغل یا کم تجربه در آشپزی بوده و از طرف دیگر شایعاتی درباره سرطان زا بودن و مضر بودن آن برای سلامتی نیز وجود دارد. این شایعات حاکی از آن است که امواج مایکروویو در لایه های درونی غذا جذب شده و با ایجاد فعل و انفعالات خاص در آن، ماهیت مواد غذایی را تغییر می دهد. بر خلاف وجود چنین شایعاتی باید گفت امواج مایکروویو تغییری در عناصر موجود در مواد غذایی ایجاد نکرده و همان گونه که در بالا اشاره شد، تنها با ایجاد گرمایش سریع، به گرم شدن یا پخت غذا کمک می کنند. به علاوه، به محض اینکه کار پخت تمام شده و دستگاه مایکروویو خاموش شود، این امواج نیز از بین رفته و نه در غذا باقی مانده و نه با باز شدن درب، به بیرون نشت می کنند. پس در نهایت باید گفت مادامیکه دستگاه مایکروفر شما از نظر فنی سالم بوده و درب آن هنگام پخت و پز کاملاٌ چفت شده باشد، تهدیدی را برای سلامتی ایجاد نخواهد کرد.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari
  • ۰
  • ۰

امروزه در اکثری از منزل ها و رستوران ها , پختن و گرم کردن طعام با دستگاه های مایکروفر که زیاد معمولی و سرعت بالا انجام می شود , جایگزین روش های پخت سنتی شده‌است , با این حال , ایمنی پخت خوراک قیمت مایکروفردر مایکروفر مدام مورد مشاجره بوده است . اشعه های مایکروویو , موج رادیویی با فرکانس دوچندان بالا ( 2450 MHz ) است که در مسیر بی واسطه جنبش می نماید . ظروف فلزی , اشعه های مایکروویو را کاملا منعکس می نماید اما ظروف پلاستیکی و شیشه ای این اشعه ها را از خویش عبور میدهد . خوراک , انرژی اشعه مایکروویو را به خویش جذب می نماید , بعد مولکول های آب مو جود در آن , با گاز به تحرک و لرزش در می‌آید که‌این لرزش گرما ساخت می نماید و منجر پخت طعام می شود .
تاثیر مایکروفر بر کیفیت طعام :
از آن جا که زمان مواجهه طعام با آب و دمای بالا در مایکروفر در مقایسه با روش های پخت معمولی کمتر است , از دست دهی ویتامین ها و مینرال ها هم در آن کمتر است . مخصوصا ویتامین های محلول در آب نیز زیرا ویتامین C و B1 که به حرارت زیاد با اهمیت است , در مایکروفر بیشتر نگهداری می شود . مایکروفر این برتری را نسبت به جوشاندن دارااست که نشت ویتامین ها به باطن آب پخت را به دست کم میرساند و از این حیث مشابه به بخارپز کردن است .
به کارگیری درست از مایکروفر :
غذایی که در مایکروفر پخته می شود , احتمال دارد به صورت یکنواخت حرارت نبیند و در نصیب هایی از خوراک که عالی حرارت ندیده است , میکروارگانیزم های زیان آور باقی بماند . اینکه حرارت تا چه میزان به داخل طعام رخنه می نماید به ضخامت تکه های خوراک , میزان رطوبت و مخلوط طعام وابسته است . خوبتر است در پخت با مایکروفر خوراک به تکه های کوچک تقسیم شود . به طور معمول تولیدکنندگان مایکروفر درآن از صفحه گردان و فن های هم زن استفاده می کنند. توصیه می شود در فواصل پخت، غذا دو تا سه بار هم زده شود. غذایی که از فریزر خارج می شود قبل از قرار دادن در مایکروفر باید به طور کامل از حالت یخ زدگی خارج شود، زیرا آب، بسیار راحت تر از یخ، اشعه مایکروویو را به خود جذب می کند، بنابراین اگرقسمت هایی از غذا هنوز یخ زده باشد، حرارت به طور یکنواخت به غذا نمی ر سد و میکروارگانیزم های مضردر آن باقی می ماند. البته مزیت مایکروفر این است که غذا با خارج شدن از فریزر و آب شدن یخ آن، می تواند سریع پخته و سرو شود، بدون این که برای مدت طولانی در محدوده خطر حرارت یعنی 4 تا 60 درجه که دمای رشد میکروب هاست، قرارگیرد.
ظروف مورد استفاده در مایکروفر:
فقط از ظروفی که مخصوص مایکروفر است باید در این دستگاه استفاده شود. ظروف پلاستیکی معمولی برای استفاده در مایکروفر مناسب نیست زیرا با حرارت بالای مایکروفر، ساختار شیمیایی این ظروف تغییر می کند و مواد سمی وارد غذا می شود.
برای گرم کردن غذاهای چرب، ظروف شیشه ای به پلاستیکی ارجحیت دارد. ظروف فلزی یا دارای روکش فلزی و نیز فویل های آلومینیومی برای استفاده مایکروفر مناسب نیست زیرا اشعه های مایکروفر را منعکس می کند و ممکن است به خود دستگاه نیز آسیب برساند. ظروفی که همراه غذا در مایکروفر گرم می شود برای استفاده در این دستگاه نامناسب است ولی ظروفی که سرد باقی می ماند برای این منظور مناسب تر است. برای آزمایش ظرف شیشه ای مناسب برای مایکروفر، می توان ظرف موردنظر را برای یک دقیقه در آن قرار داد، اگر گرم شد برای استفاده در مایکروفر مناسب نیست، اگر ولرم شد برای دوباره گرم کردن غذا مناسب است واگر سرد ماند برای پختن غذا مناسب است. در ظروف گرد یا بیضی شکل، کناره های غذا نمی سوزد زیرا در این ظروف تمام کناره های غذا به طور یکنواخت حرارت می بیند، ولی در ظروف مربعی شکل کناره های غذا بیشتر می سوزد. ظروف گود، به علت این که سطح تماس بیشتری ایجاد می کند برای گرم کردن غذا در مایکروفر مناسب تر است. برای حفظ رطوبت درون غذا و یکنواخت حرارت دیدن آن بهتر است روی غذا پوشانده شود. اگر بدین منظور از روکش های پلاستیکی استفاده می شود، بهتر است با غذا تماس نداشته باشد.
نتیجه گیری:
پخت و پز ایمن با مایکروفر مستلزم شناخت محدودیت ها و در عین حال منافع پخت غذا در این دستگاه است. در صورت استفاده صحیح از مایکروفر، می توان با این دستگاه به روشی آسان و سریع برای پخت و پز و آماده سازی غذا دست یافت بدون این که خطری برای سلامت ما داشته باشد.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک

  • elyas elyasakbari